PRO TV, fără amendă de la CNA, după ce a dezvăluit identitatea fetei din VasluiPostul de televiziune Pro TV nu a primit nicio sancţiune de la CNE în cazul emisiunii „La Măruţă“, în care acesta a identitatea victimei violului din judeţul Vaslui.Lectii de viata a fost mutat din grila de Pro TV. Ce se intampla cu La Maruta
Lecții de viață a fost mutat din grilă de Pro TV. Ce se întâmplă cu La Măruță
Foto: www.paginademedia.ro

Potrivit adevarul.ro, singura propunere făcută, amenda maximă de 200.000 de lei, nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aplicată.

Având în vedere acest aspect, Valentin Jucan, membru al CNA a propus iniţial o altă sancţiune, întreruperea emisiei obişnuite a Pro TV pentru zece minute, între orele 19.00 - 19.10, potrivit legislaţiei audiovizualului, însă ulterior şi-a retras propunerea, scrie Mediafax. 

Pentru amendarea Pro TV cu 200.000 de lei au votat Florin Gabrea, Valentin Jucan, Viorel Buda, Monica Gubernat şi Dorina Rusu, în timp ce Radu Călin Cristea, Radu Herjeu şi Laura Georgescu au votat „împotrivă", scrie Adevărul.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a reacţionat rapid după ediţia de ieri, 21 iulie, a emisiunii „La Măruţă“, în care victima violului de la Vaslui a apărut pe post timp de câteva minute. 

Realizatorul TV Cătălin Măruţă a oferit explicaţii, precizând că mama victimei şi-a dorit să intre în direct pentru a mulţumi oamenilor pentru sprijin şi implicare. De asemenea, Măruţă a subliniat că în timpul transmisiei tânăra a stat într-o altă încăpere. „Totuşi, în timpul interviului, ea a cerut să apară pe post. Pe pauza de publicitate, i-a spus reporterului că îşi doreşte să apară pentru a mulţumi,” a spus Măruță.

Etichete: amenda CNA Maruta, catalin maruta, pro tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE