Pro TV pregăteşte un nou show de cooking pentru primăvara anului viitor: KITCHEN NIGHTMARESKITCHEN NIGHTMARES PRO TV. Un nou format de show culinar va debuta la ProTv, în primăvara lui 2015. Este vorba de „Kitchen Nightmares”.

Pro TV pregateste un nou show de cooking pentru primavara anului viitor: KITCHEN NIGHTMARES
Pro TV pregăteşte un nou show de cooking pentru primăvara anului viitor: KITCHEN NIGHTMARES
Foto: paginademedia.ro

Formatul presupune transformarea restaurantelor aflate în situaţii foarte delicate, scrie paginademedia.ro.

KITCHEN NIGHTMARES PRO TV. Emisiunea din România va fi difuzată în prime time, începând cu primăvara lui 2015. Astfel, gazda emisiunii va avea la dispoziţie câteva zile pentru a salva de la faliment restaurantele prost administrate.

În prima zi a misiunii sale, chef-ul va semnala problemele cu care se confruntă proprietarii restaurantelor. Urmează apoi punerea în aplicare a planului de acţiune care cuprinde rebranding-ul preparatelor şi discuţia cu întreg personalul restaurantului, pentru a apăsa „pedala de acceleraţie" a schimbării.

KITCHEN NIGHTMARES PRO TV. Restaurantul va fi închis pentru a începe restructurarea, de la meniuri la service. În ultima zi, proprietarul va sesiza schimbările, iar bucătarul-şef îi va prezenta meniul, schimbările decorative, îmbunătăţirile din bucătărie şi modalităţile de promovare.

Etichete: Kitchen Nightmares, pro tv, show culinar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h