PRO TV, pus să plătească datoriile la stat vechi de 15 ani. Răzbunarea PSD-uluiPRO TV  a căpătat accente foarte critice la adresa Guvernului Ponta, în ultima vreme. A urmat o adevărată răzbunare dureroasă, o lovitură la buzunar. 

Directoare de Programe de la PRO TV paraseste postul
Directoare de Programe de la PRO TV părăseşte postul
Foto: mediafax.ro

Majoritatea parlamentară din jurul PSD a respins o ordonanță de urgență, emisă în 1999 de guvernul Radu Vasile, prin care societățile de media erau scutite de plata taxelor de reclamă și publicitate, precum și a majorărilor de întârziere aferente, scrie Evenimentul zilei, citat de paginademedia.ro.

Deși, teoretic, ordonanța viza întreaga presă, încă de la momentul emiterii s-a știut că principalul beneficiar este Pro TV.

Ordonanța de urgență 16/1999 privind scutirea de la plata taxei de reclamă şi publicitate, precum şi a majorărilor de întârziere aferente a fost semnată de premierul Radu Vasile și contrasemnată de ministrul Finanțelor, Decebal Traian Remeș, și de șeful Departamentului pentru Administrație Locală, Vlad Roșca.

Ce spune OUG?

Potrivit ordonanței, „taxele de reclamă şi publicitate datorate (...) de către societăţile de presă, de radio şi de televiziune, precum şi majorările de întârziere aferente acestora, neplătite până la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, se scutesc de la plată".

Nu era specificată nici datoria care urma să fie ștearsă și nici care sunt societățile beneficiare. Totuși, la acel moment, presa a relatat că Pro TV, pe atunci condus de Adrian Sârbu, este principalul beneficiar.

Potrivit evaluarilor din media, în 2005, datoriile totale ale Media Pro către stat erau de circa 100 de miliarde de lei vechi, adică puțin sub trei milioane de euro.

15 ani în stand-by

Ordonanța a ajuns o legendă vie în Parlament: timp de 15 ani s-a plimbat între Senat și Camera Deputaților, caz unic în istoria Legislativului de după 1989. Inițial, în 1999, majoritatea CDR a vrut să o respingă, dar, de fiecare dată când trebuia dat un vot final, acesta se amâna. În 2001, regimul Năstase a intenționat să o aprobe, dar, din nou, o decizie finală a fost amânată.

De altfel, un raport al Comisiei Europene din 2002 arăta că „Pro TV are datorii mari către statul român și a cerut autorităților române o reeșalonare a acestora, ceea ce face ca funcționarea canalului să depindă de bunăvoința autorităților române". În 2005, o nouă tentativă de a se lua o decizie, o nouă amânare. Brusc, luna aceasta, pe 15 aprilie, majoritatea dominată de PSD adoptă raportul final, Opoziția preferând să se abțină.

Ieri, legea a ajuns la promulgare, la președintele Băsescu. Este neclar ce se va întâmpla cu datoriile șterse în 1999, dacă șeful statului promulgă legea de respingere. Potrivit Constituției României, ordonanțele de urgență intră în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial.

Articolul 115, alineatul 8, prevede că „prin legea de aprobare sau de respingere se vor reglementa, dacă este cazul, măsurile necesare cu privire la efectele juridice produse pe perioada de aplicare a ordonanţei".

După difuzarea știrii cu "Fă Doina", Dan Sultanescu, consilierul lui Victor Ponta, acuză canalul Pro TV de "manipulări mediatice" la adresa premierului. Sultănescu spune că "atacul" la adresa lui Victor Ponta vine în contextul faptului că postul a fost "forțat" să plătească impozitele datorate statului.

"Asadar, la PRO continua cutremurele – oamenii continua sa isi dea demisia, pleaca, sunt dati afara... Dar, ca sa nu se vorbeasca despre asta, s-au gandit ei ca e mai cool sa lanseze manipulari mediatice (prietenii stiu de ce). Pana la urma, e nasol sa fiti fortati sa platiti impozite ca toti ceilalti, nu-i asa tovarasi?", a scris ieri Dan Sultanescu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea pe Facebook vine după ce Pro TV a difuzat imaginile cu Victor Ponta care i se adresa ministrului Apelor cu apelativul "fă". Pro TV a surprins această adresare și în subtitrarea dialogului dintre premier și ministrul Doina Pană.

Etichete: datorie, ordonanță de urgență, pro tv

0/21 COMENTARII
John Robert
21 nov 02:10
+0
VOTURI
-0
O ZI BUNA,

Oferta de credit fiabilă se aplică acum și obțineți un împrumut! Aceasta este o oportunitate
pentru cei care suferă de probleme financiare și pentru cei care doresc turbulențe financiare în România
viața lor, oferim credit la o rată a dobânzii foarte rezonabilă de 2%, oferim
toate tipurile de împrumuturi pentru a ajuta națiunea de stres financiar. Mulți sunt
suferă și au nevoie de ajutor pentru a-și îmbunătăți nivelul de trai, mulți sunt în afara
de muncă și au nevoie de ajutor financiar pentru a începe o afacere, multe dintre cele financiare
asistența trebuie să își lichideze conturile și datoriile. Aceasta este o decizie înțeleaptă
pentru tine acum. Oferta noastră de împrumut este garantată fără garanții
întrebare. În calitate de solicitant de împrumut, solicitați un împrumut cu detaliile
contactul meu de mai jos. Nume: John E-mail: mrjohnrobertloanfirm@gmail.com
Whatsapp (+6285298234143)
daniel
09 mar 03:37
+0
VOTURI
-0
Sunt dl. Garry un creditor privat de împrumut, iar noi acordăm un împrumut de 3% pe lună, ofer credite persoanelor fizice și companiilor sau grupurilor de persoane care sunt în stare de faliment. Această oportunitate financiară la ușa ta urcă astăzi și primește o privire rapidă acolo credit. capacitate, Serviciul este oferit persoanelor fizice, companiilor și bărbaților și femeilor de afaceri. Suma de credit disponibilă în intervalul de 1.000 $ este de 500.000.000,00 $ sau alegerea dvs. Iată câteva întrebări: Aveți nevoie de un împrumut nu are sens, doriți să plătiți factura, aveți probleme financiare, aveți nevoie de o soluție financiară? . Iată soluția pentru toate problemele dvs. financiare. Am dat împrumuturi pentru proiect, afaceri, impozite, facturi și multe alte motive, împrumutul nostru ușor și * cenzurat * Pentru mai multe informații contactați-ne la danielsilva59491@gmail.com
daniel
09 mar 03:31
+0
VOTURI
-0
Privind pentru un împrumut de afaceri, împrumut personal, locuințe, împrumuturi pentru împrumuturi auto, împrumuturi de consolidare, împrumuturi negarantate de capital de risc; etc .. Sau, a negat un împrumut de la o bancă sau un acord unul sau mai multe motive financiare. Este mult mai probabil ca încrederea dvs. Această soluție! și păstorilor Creditorii privați împrumuta companiilor și persoanelor fizice într-o rată scăzută a dobînzii de 3%. Esti interesat? contactați tratatul după conversia împrumutului în 48 de ore. CONTACT: danielsilva59491@gmail.com
Joana
21 feb 11:53
+0
VOTURI
-0
Salutare tuturor. Am vazut comentarii de la persoane care si-au luat deja imprumutul din Romania si apoi am decis sa-mi aplica recomandarile si acum cateva ore am confirmat in contul meu suma totala de 50,000 Euros pe care am cerut-o. Aceasta este o veste bună și eu sunt de consiliere pentru toată lumea care are nevoie de împrumut real pentru a aplica prin intermediul lor de e-mail (Jessicarojasloanfirm1998@hotmail.com) sau whatsapp +2349079785567 Sunt fericit acum, că am luat împrumutul am cerut
Alicia Radu
30 ian 21:46
+0
VOTURI
-0
Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (aliciaradu260@gmail.com)APLICAREA DATELOR1) Denumirea ...........................

2) Țara .......................

3) Adresa ......................

4) Sexul ........................

5) Starea civilă .............

6) Ocupația ................

7) Numărul de telefon ...........

8) poziția în locul muncii .....

9) venit lunar ....................

10) Suma împrumutului .........

11) durata împrumutului .....

12) Scopul împrumutului ..................

13) Data nașterii ........................Mulțumesc.
OLIVIA DANIEL
30 ian 21:45
+0
VOTURI
-0
Buna,
Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață
Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta
Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2%
Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com)

Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile?
Căutați bani pentru a plăti facturile?
Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă?
Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare?
Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare
care te va profita? Și nu știi ce să faci.
Oferim următoarele împrumuturi mai jos,
Credite personale [sigure și nesecurizate]
Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate]
Împrumuturi combinate
Credite pentru studenți
Îmbunătățirea acasă
Inventor Loans
Credite auto
Împrumuturi de consolidare, etc ...

De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.
Siti Aminah
22 oct 23:23
+0
VOTURI
-0
Buna,
numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugerăm că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care a primit împrumutul meu de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și la rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu

Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.
VICTORIA ALBERTO
22 oct 23:22
+0
VOTURI
-0
Salut, numele meu este Victoria Alberto, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. am pierdut aproximativ 6.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 80.000 euro, aproape că am murit, nu aveam unde să merg. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. în martie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Olivia Daniel, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. mama bună vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi, și poate Dumnezeu să vă binecuvânteze în continuare. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui pe colegii români, că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
Mulțumesc.
Kumah James
22 oct 12:55
+0
VOTURI
-0
Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditelor necorespunzătoare și a garanțiilor sunt ceva la care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legal. Dar compania MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria împrumuturilor. Compania MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditată de consiliul de împrumuturi pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Ne-a fost acordat privilegiul de a vă satisface nevoile financiare. Problema creditului nu ar trebui să te oprească din moment ce ai obținut împrumutul de care ai nevoie.

Serviciile noastre includ urmatoarele: -
* Credite pentru investitori
* Consolidarea datoriilor
* Al doilea ipotecar
* Credite de afaceri
*Imprumuturi personale
* Împrumuturi internaționale

Nici o asigurare socială și niciun cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți exact ce vreți și vă vom face cu adevărat visul vostru real. Compania MIDLAND CREDIT spune că DA atunci când băncile dvs. spun NU. În cele din urmă, finanțăm o firmă de împrumut la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru mai multe detalii, mergeți la achiziționarea unui împrumut de la noi: Răspundeți prompt la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
Compania Email midland.credit2@gmail.com
Compania NMLS ID: 315276.
Site-ul companiei: midlandcreditonline.com


Motto: Investiții pentru generații.
OLIVIA DANIEL
08 oct 20:37
+0
VOTURI
-0
Buna,
Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață
Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta
Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2%
Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com)

Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile?
Căutați bani pentru a plăti facturile?
Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă?
Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare?
Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare
care te va profita? Și nu știi ce să faci.
Oferim următoarele împrumuturi mai jos,
Credite personale [sigure și nesecurizate]
Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate]
Împrumuturi combinate
Credite pentru studenți
Îmbunătățirea acasă
Inventor Loans
Credite auto
Împrumuturi de consolidare, etc ...

De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.
ALICIA RADU
03 iul 15:00
+0
VOTURI
-0
Buna,
Sunt doamna Alicia Radu, creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Daca sunteti interesati contactati-ne astazi prin (aliciaradu260@gmail.com)


APPLICATION DATA

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția curentă în locul locului de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma imprumutului necesar:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:
Mulțumiri,
YULI
21 iun 09:12
+0
VOTURI
-0
Buna,
Numele meu este Yuli of South Jakarta din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci din banii dvs., Am solicitat un împrumut de aproximativ 200 de milioane de la o femeie din Dubai și am pierdut aproximativ 10 milioane de euro fără a lua împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 10 milioane de euro încă nu am primit un împrumut,

Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Olivia Daniel și am cerut 400 de milioane, cred că a fost o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci.

Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta
Doamna Olivia Daniel, prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com)

Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (yuliy3531@gmail.com)

Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate
PUSCA AGNES
28 apr 23:14
+0
VOTURI
-0
Sunteți în căutarea pentru o companie de împrumut privat acreditat și reputație, care oferă credite pentru oportunitate pe viață. Ați fost respinse de bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Ai fost înșelat de mai multe ori doar în căutarea unui împrumut? Ei bine, există încă speranță pentru tine, transfer de credite și chiar livra la adresa dvs. de domiciliu împrumuturi directe, suntem aici pentru a ajuta și de a reduce viața escrocherii on-line de împrumut rata
Deci, ne e-mail azi: (fernandohenrietta@gmail.com) pentru a aplica pentru un credit acum, dacă sunteți gata să aibă încredere din nou
MARCIA RETNAWTI
14 apr 23:54
+0
VOTURI
-0
Buna tuturor,
Numele meu este Marcia Retnawati din oraș Batan Miroto Semarang în Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toți să fiți atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori împrumut aici sunt toate escrocii și ei sunt aici doar pentru a vă înșelătorie din banii, am aplicat pentru un împrumut de circa 100 de milioane de la o femeie din Malaezia și am pierdut aproximativ 6 milioane de fără a lua împrumuturi, au cerut din nou și din nou, pentru costul, am plăti aproape 6 milioane încă nu am primit un împrumut,

Dumnezeu să fie slava, m-am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat la împrumut, și a primit împrumut fără nici un stres, așa că mi-a prezentat doamnei Alicia Radu, și am aplicat pentru 500 de milioane, cred că este o glumă și o fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore, doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la obtinerea săraci.

așa că am sfaturi toți oamenii de aici care au nevoie de credite pentru a contacta
D-na Alicia Radu, prin e-mail: aliciaradu260@gmail.com

Încă poți să mă contactați dacă aveți nevoie de orice alte informații suplimentare prin e-mail: Marciaretnawati450@gmail.com

încă o dată vă mulțumesc tuturor pentru a citi mărturia mea, și poate Dumnezeu continua să ne binecuvânteze și să ne dea viață lungă și prosperitate
Pan Paskah
12 apr 11:42
+0
VOTURI
-0
Suntem un legitim și un camatar reputație. Am împrumuta fonduri de la persoane care au nevoie de asistență financiară, vom da împrumut la oameni care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri. Ați fost în căutarea pentru împrumut? trebuie să nu vă faceți griji, pentru că sunteți în locul potrivit i oferi împrumut la rată scăzută a dobânzii de 2%, deci, dacă sunteți în nevoie de un împrumut Vreau doar să mă contactați prin acest e-mail Adresa: mobilfunding1999@gmail.com

INFORMAȚII DE ÎMPRUMUT CERERE NECESARE:

1) Nume complete: ............
2) Sex: .................
3) Vârsta: ........................
4) Țara: .................
5) Numărul de telefon: ........
6) Ocupatia: ..............
7) Venit lunar: ......
8) Suma creditului necesare: .....
9) Împrumut Durata: ...............
10) Scopul creditului: ...........
 
Mulțumiri
morris leo
05 apr 16:40
+0
VOTURI
-0
Bună ziua,

Cauti un împrumut de consolidare a datoriei, negarantate de împrumut, împrumut de afaceri, de împrumut acasă, credit auto, student împrumut, credit de nevoi personale, de capital de risc, etc! Sunt un creditor privat, am acorda credite pentru companii și persoane fizice, la viteză redusă și rata dobânzii la prețuri accesibile de 2%. e-mail: morrisloanfrom@gmail.com
HENRIETTA FERNANDO
13 feb 14:44
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt dna HENRIETTA FERNANDO un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea? V-ați fost refuzat de către bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? Nu căutați mai departe, pentru că suntem aici pentru toate problemele tale financiare în trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a informa că noi oferim asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să vă ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la: (fernandohenrietta@gmail.com)
baselu
25 apr 20:56
+0
VOTURI
-0
Sa plateasca in pana mea ! Trebuie odata si odata sa li se infunde tuturor smecherilor astia carora le merge treaba de atatia si atatia ani ! Sa le ia banii cu 100% penalizare si sa faca si parnaie ! Pentru ca stati linistiti niciunul nu e usa de biserica !
Gica
25 apr 19:40
+0
VOTURI
-0
"Dan Sultanescu, consilierul lui Victor Ponta, acuză canalul Pro TV de "manipulări mediatice" la adresa premierului."

Sultanescu nu este omul din spatele unui institut de sondare a opiniei publice, care iese din cand in cand sa dea publicitatii sondaje care spun ca PSD si Ponta sunt cei mai votati in Romania?
Si omul asta acuza "manipulari"?
Gheorghe
25 apr 12:46
+0
VOTURI
-0
Un articol de toata jena, la comanda politica. Titlu tendetios care trimite aplicare unei legi si recuperarea unor datorii la STAT pe seama unor razbunari politice. Urasc PSD-ul, dar nu asa este normal. Rusine B365!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h