Probe tehnice pentru punerea în funcţiune a tramvaielor pe Şoseaua OlteniţeiPrimaria Municipiului Bucuresti si Regia Autonoma de Transport Bucuresti au programat  joi, incepand cu ora 09.00, probele tehnice in vederea punerii in functiune a tramvaielor pe Soseaua Oltenitei.

Sine de tramvai Bucuresti
Şine de tramvai Bucureşti

Primăria Capitalei anunţă că joi, începând cu ora 9.00, sunt programate probele tehnice în vederea punerii în funcţiune a tramvaielor pe Şoseaua Olteniţei

'Bucureştenii vor putea, după mai bine de doi ani de aşteptare, să aibă şi această rută la dispoziţie, într-o zonă foarte aglomerată a oraşului. Se va asigura astfel o legătură directă între zona staţiei Romprim şi zona Piaţa Sudului, unde sunt foarte multe autobuze, iar traficul de călători este foarte intens, în special din zonele preorăşeneşti Popeşti şi Berceni', a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Sunt verificate liniile, refugiile şi elementele de protecţie din staţii pe porţiunile neutilizate până în prezent, respectiv între Şura Mare şi Piaţa Sudului şi între Piaţa Sudului şi Romprim.

PMB face un apel către cetăţenii care locuiesc sau lucrează în zonă să parcheze în locurile special amenajate, nu pe linia de tramvai, pentru a nu împiedica verificările programate.

În cadrul proiectului, a fost reabilitată şi modernizată linia de tramvai din zona adiacentă Pieţei Sudului, atât pe Calea Văcăreşti, cât şi pe Şoseaua Olteniţei, aminteşte PMB.

Etichete: soseaua oltenitei, tramvai, tramvai București

0/3 COMENTARII
Bogdan
07 Sep 15:46
+0
VOTURI
-0
Se lauda ca sambata ii fac proba si la cea de pe M Bravu - Vacaresti ...
vlad
07 Sep 10:43
+0
VOTURI
-0
Au ruginit naiba toate liniile de tramvai de cat asteapta... de linia de tramvai de pe Mihai Bravu - Vacaresti ce se aude??? Pana nu dau drumul la aia nu se poate spune ca Pasajul de la Piata Sudului e gata... e ridicol
nnnvx
07 Sep 10:04
+0
VOTURI
-0
De modernizat Bulevardul Basarabia când se ocupă Primăria Capitalei???https://petitieonline.net/petitie/68026148

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE