Probleme cu circuția troleibuzelor, în București, din cauza ninsoriiPrimăria Sectorului 4 susține că a făcut mai multe sesizări către Enel și Ratb, pentru deblocarea unor linii electrice pe traseele unor troleibuze, deoarece firele electrice erau încărcate cu zăpadă şi ar fi putut să se rupă.

Probleme cu circutia troleibuzelor, in Bucuresti, din cauza ninsorii
Probleme cu circuția troleibuzelor, în București, din cauza ninsorii
Foto: ziuacargo.ro

"Personal, am făcut multiple sesizări, semnalând necesitatea unor intervenţii, iar acolo unde nu ni s-a dat concursul, am intervenit noi. (...) Nu ar strica mai multă vigilenţă nici din partea ENEL, avem linii electrice blocate, iar firele cedează sub greutatea zăpezii. Solicităm promptitudine şi din partea RATB, fiindcă am aşteptat inutil să ni se acorde sprijin pentru deblocarea firelor unui troleibuz cu traseu pe raza Sectorului 4, fapt pentru care am intervenit noi şi situaţia a fost remediată", a transmis primarul interimar al Sectorului 4, Daniel Băluță, printr-un comunicat de presă.

Acesta  a precizat în astfel de situaţii trebuie să se lucreze în echipă şi a făcut apel la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, ENEL şi RATB să fie mai prompte în comunicarea cu Sectorul 4.

Etichete: RATB, Sectorul 4, troleibuze

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE