Probleme cu parcagiii şi cerşetorii? Sună la 021/9752!plmb 2
plmb 2

Postul telefonic va funcţiona non-stop, va fi deservit de către operatorii din cadrul Dispeceratului Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, iar aici se pot face sesizări şi reclamaţii ale unor fapte care intră în competenţa poliţiei locale. Printre acestea se numără cazuri de tulburări ale ordinii şi liniştii publice, cazuri de comerţ stradal neautorizat, abateri la disciplina în construcţii, încălcări ale normelor privind protecţia mediului sau probleme privind staţionarea şi oprirea neregulamentară a autovehiculelor. "Tot la acest număr se pot face reclamaţii în privinţa activităţii parcagiilor (persoanele care percep taxe ilegale în parcările administrate de Primăria Capitalei) – reclamaţii care ar putea sprijini Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti în campania de eradicare a acestui fenomen, declanşată încă de la începutul anului 2011", a declarat pentru B365.ro purtătorul de cuvânt al PLMB Răzvan Popa. Din luna ianuarie, prin vechiul număr de telefon, Dispeceratul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti a înregistrat şi a acţionat în cazul câtorva sute de apeluri, iar prin serviciul de urgenţă 112 au fost preluate de la Poliţia Capitalei 1.782 de sesizări.

Etichete: plmb, Politia Locala a Municipiului Bucuresti, promo

0/1 COMENTARII
olteanu catalin
14 ian 15:05
+0
VOTURI
-0
Nu stiu de ce mai faceti acest site,probabil pentru reclama dumneavoastra personala,. de ce spun asta.
in sectorul 4,mai precis la statia de metrou "eroii revolutiei" sunt in fiecare zi 5-6 tiganci,care striga tare ca vind tigari de ..am vazut mereu agenti de politie locala de la sectorul 4,si de la politia nationala,dar nicio-data nu sa apropiat de tiganii care vind tigari,oare de 2-3 animde cind acestea fac comert cu tigari de contrabanda,nu ai vede? e greu de crezut. culmea ca vede doar pe cei care vind nimicuri,sau verdeturi,.
deci eu cred ca politia locala sector 4,are anumite benficii,de la acei tigani,altfel nu rezistau atita.
observator tv
15 dec 20:42
+0
VOTURI
-0

Serviciul interventii Politia Locala Bucuresti,are la activ circa 80% din actiunile intreprinse la nivel de capitala pentru eliminarea parcagiilor ilegali si a cersetorilor,totul cu cativa agenti,dar f.bine pregatiti.Felicitarile mele pentru comportamentul ireprosabil de care dau dovada pe strada .

Jeny
14 dec 15:36
+0
VOTURI
-0

Noroc cu Chiliman ca va mai da exemple de proiecte, ca altfel voi...nu sunteti in stare de nimic.Daca nu facea el in sect 1 , voi nu ati fi simtit prezenta parcangiilor.

localul
14 dec 15:51
+0
VOTURI
-0

:-)) Supeeeeer. M-a distrat la culme!!! Adevar graiesti, Jeny. Gura pacatorsului...Posti sa-mi explici cum vine: "daca nu facea el in sectorul 1, voi nu ati fi simtit prezenta parcagiilor"??? Foarte tare! M-ai binedispus. Acum, vorbind serios, trebuie sa-ti spun ca pentru aceasta postare ti-as fi reziliat contractul de postac. In primul rand pentru ca recunosti ca din pricina sectorului sunt parcagii si, apoi, fiindca scartai rau cu gramatica. In rest, esti amuzanta Jeny!

Andrei Ionel
14 dec 15:30
+0
VOTURI
-0

Eu unul as infiinta si un nr pentru parcarile ilegale nesimtite, gen pe intregul trotuar sau pe liniile de tramvai scoase temporar din uz...

localul
14 dec 15:22
+0
VOTURI
-0

Pentru aplaudacii de la sector. Mai, oameni buni, care presa a vuit de actiunile de la sectoru'1?!?!? Poate gazeta de perete de la primarie. Amuzant! Daca puteti da un exemplu de actiune de la sector preluata de vreun ziar....ca sa nu va inspaimant - sa va cer trei ziare si un post tv -, o sa-mi fac cruce cu ambele maini. Dar sa nu-mi veniti cu postacii in plimbare pe net si sa spuneti ca ala e material de presa. Aici, am numarat patru postaci...fiti fericiti...ati devenit, astfel, publici!

P.S: haideti, macar acum, de sarbatori, sa nu mai fim invidiosi pe munca celor de la Capitala. :-)

vallym
14 dec 14:57
+0
VOTURI
-0

oooooo, a aparut Ioana...pai nu erai tu fanul nr 1 a lui Gazonel?pai el doarme lasa-l, a venit Craciunul...a uitat de noi, isi aduce aminte pe 30 mai inainte de alegeri...cam tarziu insa...;)

Ioana Alexandra Ghinda
14 dec 14:52
+0
VOTURI
-0

Primaria Capitalei si-a dat seama de aceasta problema abia dupa ce a vuit presa cu actiunile din Sectorul 1. Cam tarziu....

vallym
14 dec 14:38
+0
VOTURI
-0

suna la numarul lui cartof prajit, vine Politia, ii ridica si maine sunt inapoi...nue asta solutia, ce trebuie facut e altceva:automate de parcare, scosi altfel si capusele existente"legal" azi si intrat astfel in randul lumii asa cum e la Barcelona Paris Roma sau Budapesta...si se mai colecteaza si bani...va dat seama, daca e automat de parcare, cum sa ii mai dau lu ala bani...nu?

Mihai Baciu
14 dec 13:49
+0
VOTURI
-0

In primul rand autoritatile stiu deja zonele unde se precep aceste taxe, sa iasa direct in strada ca ii gasesc acolo la orice ora. Chiliman deja a trimis autoritatilr in strada.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE