Probleme în Parcul Romniceanu: Primăria a făcut lucrări fără autorizaţie, fiind amendată de poliţiePrimaria Sector 5 prin SC Amenajare Edilitara Si Salubrizare SA a executat in Parcul Romniceanu, aflat in zona istorica, lucrari de desfiintare/construire fara autorizatie de construire si a fost amendata, se arata intr-un raspuns trimis de Politia Locala a Municipiului Bucuresti catre Ordinul Arhitectilor Bucuresti. Reamintim ca organizatia profesionala, dar si cetatenii din zona au sesizat la finalul anului trecut ca Primaria Sectorului 5 vrea sa construiasca un patinoar in parc, fara autorizatie si impotriva vointei cetatenilor.

Parcul Romniceanu
Parcul Romniceanu

Atat primarul general Gabriela Firea cat si primarul Sectorului 5 au iesit public si au declarat ca aceste informatii sunt false si in acel parc nu se construieste niciun patinoar ci s-a dezafectat un loc de joaca care punea viata copiilor in pericol. Cetatenii din grupul de initiativa civica au descoperit in sistemul electronic de achizitii publice anuntul prin care Primaria Sector 5 dorea sa contracteze servicii pentru construirea patinoarului.

Dupa descoperirea cetatenilor, Primaria Sectorului 5 a zis ca incarcarea in SEAP a fost o eroare.

"Am semnalat Politiei in prima zi de Craciun lucrarile de constructie care se desfasurau fara autorizatie in Parcul Romniceanu. Doua zile mai tarziu, ati tasnit in spatiul public si ati vituperat cum ca "contrar celor afirmate in mass-media de catre o asociatie si presedintele acesteia (OARB si subsemnatul, n.n.), nu se construieste pe spatiul verde in parcul Romniceanu niciun patinoar. Nici pe spatiul verde si nici intr-o alta zona. Deci este o dezinformare". Si ca "lucrarile care se desfasoara in aceasta perioada se refera la desfiintarea unor elemente de joaca si de mobilier urban care sunt avariate, deteriorate si care puneau in pericol siguranta copiilor." In plin avant voluntar, caci asa va e firea, ati spus despre ce am semnalat eu Politiei, in numele OAR Bucuresti, cum ca "Deci este o dezinformare. Nu ar fi prima pe care o profereaza aceasta asociatie (OARB, n.n.) si ne rezervam dreptul sa ne aparam in instanta impotriva acestei maniere de a comunica public informatii toxice, neadevarate"", a scris Serban Sturdza, presedintele OAR, pe pagina de Facebook.

Etichete: parcul romniceanu, romniceanu, serban sturdza

0/1 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU!
06 feb 16:06
+0
VOTURI
-0
Oferta speciala lucru pe net acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE