Probleme la METROU. Circulaţia pe M2 a fost întreruptă timp de o oră şi jumătate VIDEOProbleme la metrou luni dimineaţă. Circulaţia pe magistrala doi a fost întreruptă după ce duminică, reprezentanţii Metrorex au anunţat că mai multe staţii urmează să se închidă pentru modernizare.

Metrorex
Metrorex

Circulaţia pe magistrala 2, Berceni-Pipera a fost întreruptă din cauza unor defecţiuni tehnice.

Unele trenuri care mergeau spre Pipera au fost chiar întoarse din drum, iar călătorii au fost anunţati de personalul de la metrou că ar fi probleme tehnice.

La ora 5: 20 s a produs o infiltrație de apă în zona stației Piața Unirii 2, magistrala 2 , fapt ce a dus la scoaterea tensiunii din șina a treia, șina de alimentare cu energie a trenurilor de metrou motiv pentru care am decis oprirea circulației trenurilor de metrou. Nu a fost niciun tren cu călători în tunel", a declarat directorul Metrorex, Gabriel Sburlan, potrivit b1.ro.

Oamenii s-au îmbulzit să părăsească trenurile pentru a-şi continua călătoria la suprafaţă. Circulaţia la metrou a fost reluată după aproape o oră jumătate de la incident.

Mai multe staţii de metrou ar putea fi închise, timp de o săptămână, pentru modernizarea sistemului de acces. Staţiile vizate de această măsură sunt cele care nu au decât o singură ieşire precum Tineretului, Apărătorii Patriei, Constantin Brâncoveanu sau Pantelimon.

Renovarea staţiilor de metrou vine ca urmare a controlului făcut anul trecut de ISU, în toate cele 54 de staţii din reţeaua metroului. Din cauza neregulilor descoperite de inspectori, Metrorex a primit o amenda de peste 13.000 de lei.

Etichete: Bucureşti, circulaţie oprită, Metrorex, metrou, metrou bucuresti

0/4 COMENTARII
Pentru Cris
06 mar 23:14
+0
VOTURI
-0
Inca unul la care ma apuca plansul cand imi dau seama ca are drept de vot.
Singurele griji ale exemplarului asta sunt distrugerea oricaror intreprinderi (aici moare de grija Metrorex), si nu oricum, ci prin hotarare de Guvern!!!, precum si gratuitatile acordate catre toata lumea.
Tataie, linisteste-te, sa nu faci vreun atac, ca dupa aia tre' sa curatam dupa tine.

Metroul GRATUIT, platit de Primarie? Cat ti-a luat sa scoti enormitatea? Ai gandit vreun pic?
NU exista GRATUIT! Pentru orice lucru de care tu beneficiezi gratuit, altcineva plateste. In cazul mai sus mentionat, Primaria va plati calatoriile tale GRATUITE! Si cine da bani Primariei? Da, exact, TU! Cand? Cand iti platesti impozitele!
Vrei caldura gratis? Se poate! Vrei gratis cu RATB, cu metroul? Se poate si asta! Vrei si mancare gratis in magazinele din Bucuresti? Se face! Cu singura observatie ca vei plati la impozite de vei plange!

Baga odata la capul tau prost ca NU EXISTA GRATIS !!!
Cris
06 mar 21:22
+0
VOTURI
-0
Metrorex este o institutie capusa care trebuie desfiintata, prin hotarare de Guvern. Daca vor sa monteze porti de acces, sa le monteze exclusiv noaptea iar ziua sa fie gata, sa poata trece calatorii prin ele. Transportul cu metroul trebuie sa fie GRATUIT in Bucuresti. Sa-l plateasca Primaria Capitalei, ca pomana electorala pentru milonul de votanti care au dat cu stampila in ciuma rosie.
Pentru cel care se crede Emil
06 mar 16:31
+0
VOTURI
-0
Of, Emile, Emile...
Daca nu vrei sa stai "2 min in picioare la rosul pietonal", ia-ti un scaunel si stai pe el. Nu e treaba Metrorex cat stai tu la semafor. Ti se pare ca e intervalul prea lung, fa o sesizare la Politie. Cum, de altfel, ti s-a mai spus de n ori sa faci si cand aveai placa cu "pericolele de peroane fara balustrada" sau cum le zicei tu. Vad ca aici ai uitat de ele. Eh, varsta, ce sa-i faci. Se mai intampla. Tu sa fii senil.

Iar cu "sa se faca si educatie pentru biciclisti in media" m-a umflat rasul. Apoi plansul, cand mi-am dat seama ca tu votezi.
Stai tu undeva jos si gandeste-te bine. Dar bine. Chiar daca doare, nu te opri. Si sincer fata de tine, de cate ori ai traversat tu, "in calitate de pieton", pe culoarea rosie a semaforului electric sau pe unde nu trebuie? Nu-mi raspunde, ca stiu. Fii tu sincer fata de tine. Si dupa aia raspunde-mi altceva. Nu e cam ipocrit sa ceri unuia sa respecte niste reguli pe care altul nu le respecta?
Nu zic ca n-ai avea dreptatea ta cu circulatia, dar hai sa ne uitam la toata circulatia, si la pietoni, si la biciclisti, si la automobilisti. Daca dai exemplul care te avantajeaza pe tine, nu esti cu nimic mai bun fata de cei carora le faci observatie.

Alzheimer placut!
Emil
06 mar 14:02
+0
VOTURI
-0
Pentru Piața Victoriei nu construiește Metrorex o gură de acces pe Bulevardul Aviatorilor colț cu Șoseaua Pavel Kiseleff pentru subtraversarea Bulevardului Aviatorilor să nu mai stăm 2 min în picioare la roșul pietonal?Aceeași întrebare și pentru Aviatori pentru Bulevardul Aviatorilor colț cu Bulevardul Primăverii?Mai se strâng și bicicliști în îngrămădelile de la cele două traversări din ambele sensuri.Să se facă și educație pentru bicicliști în media.Nu mai putem în calitate de pietoni circula pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe treceri de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.Călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni periclitând traficul pietonal.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.Să nu mai zic că mai sunt și bicicliști ce rulează cu bicicletele pe carosabil pe contrasens periclitând traficul rutier și bicicliști ce rulează cu bicicletele pe carosabil regulamentar până ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu și când ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu trec mai departe pe roșu în loc să aibă bunul simț să oprească la culoarea roșie a semaforului rutier.Exemple:trotuarele și trecerile de pietoni aferente Pieței Victoriei,trotuarele și trecerile de pietoni aferente Pieței Aviatorilor,trotuarele și trecerile de pietoni aferente Pieței Charles De Gaulle.Bicicliștii și Codul Rutier două drepte paralele.Bicicleta e mijloc rutier.Să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe treceri de pietoni care sunt spații strict pietonale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE