Probleme la plata rovinietei. Nu a putut fi achiziționată nici din benzinării, nici prin SMSDin cauza unei erori la sistemul informatic, rovinietele nu au putut fi achiziționate la nicio benzinărie din țară și nici prin SMS. 

Probleme la plata rovinietei, sambata: Nu poate fi achizitionata nici din benzinarii, nici prin SMS
Probleme la plata rovinietei, sâmbătă: Nu poate fi achiziționată nici din benzinării, nici prin SMS
Foto: reporterntv.ro

UPDATE 20.00 Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că defecțiunile apărute în cursul zilei de astăzi lasistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei au fost
remediate în totalitate, acesta funcționând la parametrii optimi. De asemenea și plata taxei de trecere la podurile dunărene (peaj) se poate face prin utilizarea sistemului (inclusiv SMS).

UPDATE 11.33: CNADNR a transmis un punct de vedere oficial:

"Astăzi, 30.04.2016, în urma unor defecțiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune și monitorizare a rovinietei, achiziționarea acesteia, precum și plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj), prin intermediul sistemului, sunt oprite. Menționăm că pe perioada în care sistemul nu funcționează, nu vor fi emise procese verbale de constatare a contravenției pentru cei surprinși în trafic fără rovinietă/peaj. CNADNR SA va anunța opinia publică imediat ce defecțiunile vor fi remediate și sistemul va fi funcțional."

Şoferii nu pot plăti, de câteva ore, rovinieta şi taxa de pod de la Feteşti pe Autostrada Soarelui.

În această dimineaţă a apărut o problemă la sistemul informatic, astfel că rovinietele nu pot fi achiziţionate din benzinăriile din întreaga ţară, şi nici prin SMS. Pe drumurile naţionale sunt active aproape 100 de camere pentru verificarea rovinietei.

În ceea ce priveşte taxa de pod de la Feteşti, aceasta se poate achita până la ora 24 a zilei următoarei treceri.

Etichete: plata rovinieta, problema rovinieta, rovinietă

0/2 COMENTARII
Cris
30 Apr 21:26
+0
VOTURI
-0
Demisia urgent sefi CNADNR, Ministerul Transporturilor, Ciolos cu tehnocratii lui, etc. Toti demisia !!! Niste nesimtiti si niste incapabili... Autostrada A2 arata jalinic, ca dupa bombardament. Ii invitam pe Ciolos si Iohannis sa faca o plimbare pe ea, sa vada cum se circula... apoi DEMISIA !!!
Cris
30 Apr 14:12
+0
VOTURI
-0
Ce escroci nenorociti si spagari conduc aceasta tara. Cum le pica lor serverul exact cand e mai mare nevoie ca acesta sa functioneze....Ce spagari au ajuns sa ia decizii in institutii importante precum CNANDR.

Cat de mizerabil arata autostrada Bucuresti-Constanta pe sectorul Bucuresti-Fundulea... Cika suntem tara europeana... Vai de courul nostru....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h