Moartea lui Dan Condrea. Procurorul general: "Nu e omor, există suspiciunea unei sinucideri"Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat că, în cazul accidentului rutier în urma căruia a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, este exclusă varianta omorului. Anchetatorii analizează varianta unei sinucideri, a adăugat Lazăr.

Procurorul General al Romaniei, despre Condrea: "Nu e omor, exista suspiciunea unei sinucideri"
Procurorul General al României, despre Condrea: "Nu e omor, există suspiciunea unei sinucideri"
Foto: estnews.ro

"Colegii noştri îi audiază pe toţi martorii pentru a identifica circumstanţele în care s-a produs accidentul. De asemenea, este în curs o expertiză tehnică, criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul, circumstanţele şi aşa mai departe. Nu e vorba de niciun omor, există o suspiciune că, într-adevăr, ar fi o sinucidere, însă urmează a se clarifica după administrarea probaţiunii. După circumstanţele în care s-au întâmplat lucrurile, modul în care a circulat persoana respectivă pe şosea, de mai multe ori, în zona aceea", a declarat Procurorul General al României la sediul CSM, conform mediafax.ro.

Procurorii au găsit în telefonul soţiei lui Dan Condrea un schimb de mesaje, înregistrat cu câteva minute înainte de accidentul în urma căruia patronul Hexi Pharma a murit, în care femeia îl sfătuia să "să nu facă vreo prostie", au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Potrivit surselor citate, cu câteva minute înainte de accident, soţia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este şi ce face. Dan Condrea a răspuns scurt "Meditez". Mesajul următor venea tot de la soţia sa, care îl sfătuia să aibă grijă şi să nu facă vreo prostie.

Parchetul General a anunţat că probele ADN confirmă că şoferul care a decedat în accidentul care a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, este Dan Condrea, procurorii precizând că maşina patronului Hexi Pharma a făcut 13 deplasări pe acelaşi traseu în seara respectivă

Etichete: augustin lazar, dan condrea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE