Procurorul General nu are coloană oficial, dar are "dispozitiv de însoțire și protecție"Parchetul General a anunţat că procurorul general Tiberiu Nițu nu are coloană oficială, ci "dispozitiv de însoțire și protecție". 

Procurorul General nu are coloana oficial, dar are "dispozitiv de insotire si protectie"
Procurorul General nu are coloană oficial, dar are "dispozitiv de însoțire și protecție"
Foto: clujust.ro

Ministrul Afacerilor Interne Gabriel Oprea nu este singurul care se deplasează cu însoțitori din de Poliție. Procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Tiberiu Nițu, "îi este asigurat de instituțiile statului cu atribuții specifice un dispozitiv de însoțire și protecție", a transmis PICCJ, într-un răspuns oficial, ca urmare a solicitărilor adresate de Profit.ro.

Același document concluzionează, însă, că "procurorul general nu beneficiază de coloană oficială". Formularea "dispozitiv de însoțire" a fost folosită și de vicepremierul Gabriel Oprea, cu referire la coloana care îl însoțea în seara zilei de 20 octombrie, atunci când polițistul Bogdan Gigină și-a pierdut viața, transmite sursa citată.

Surse din cadrul Poliției Capitalei au precizat pentru Profit.ro că procurorul general Tiberiu Nițu este preluat în fiecare dimineață, la intrarea în București, de pe DN 1, din zona Jandarmeriei, de un echipaj de Rutieră.

Etichete: coloana, oprea, Tiberiu Niţu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h