Procurorul General: Se va verifica ce au făcut parchetele cu informările SRI privind dezinfectanţiiProcurorul general al Romaniei, Augustin Lazăr, a anunţat că vor fi făcute verificări privind felul în care au fost folosite informările SRI privind dezinfectanţii de către parchete.

Procurorul General: Se va verifica ce au facut parchetele cu informarile SRI privind dezinfectantii
Procurorul General: Se va verifica ce au făcut parchetele cu informările SRI privind dezinfectanţii
Foto: ampress.ro

August Lazăr a declarat, la Digi24, că există mai multe informări trimise de SRI către mai multe parchete şi că, în prezent, se evaluează felul în care aceste informări au fost valorificate.

"Aceste informații au fost destul de variate despre situația din sistemul medical, cel mai adesea cu referire la achizițiile de servicii și produse. Nu neapărat cu referire la dezinfectanți, dar la o mulțime de medicamente, produse specifice. Această chestiune urmează să o clarificăm, să vedem în câte dintre aceste note apărea această firmă. Eu aș putea să vă spun că există multe alte firme care apar și care au livrat servicii și produse medicale", a declarat procurorul general, conform Agerpres.

Conform sursei citate, unele informări au fost trimise la DNA şi altele la parchete din teritoriu.

"Am vrea să ne facem o imagine dacă au fost valorificate în anumite dosare care au fost instrumentate. (...) Vrem să clarificăm în cate dintre aceste note aparea această firmă (n.r. Hexi Pharma) ", a adăugat procurorul general.

Etichete: augustin lazaroiu, dezinfectanti, Hexi Pharma, SRI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h