Procurorul Ovidiu Toma, reținut de DNAProcurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a fost reținut miercuri seara de DNA. El este acuzat de fapte de corupție în legătură cu obținerea frauduloasă a permiselor de conducere.

 Procurorul Ovidiu Toma, retinut de DNA
Procurorul Ovidiu Toma, reținut de DNA

Procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman  a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri într-un dosar în care procurorii au efectuat miercuri mai multe percheziții în județul Teleorman.

Procurorul Ovidiu Toma este suspectat că ar fi clasat un dosar pentru ca, în schimb, un nepot al său să obțină permisul de conducere, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Solicitarea de clasare a dosarului ar fi fost făcută de comisarul Dănuț Dobre, șeful Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Teleorman.

Conform acelorași surse, după ce Ovidiu Toma a dat soluția de clasare a dosarului, comisarul Dobre a intervenit pe lângă un agent de poliție din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Teleorman, pentru ca acesta să-l declare admis la proba practică pe nepotul procurorului. Respectivul candidat a susținut examenul și a obținut permisul de conducere categoria B în luna septembrie a acestui an.

În această cauză au fost efectuate miercuri dimineață mai multe percheziții, inclusiv la Serviciul Poliției Rutiere și la SPCRPCÎV Teleorman.

Etichete: corupţie, DNA, Ovidiu Toma, permis de conducere, procuror, reţinut

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE