Producătorul Top Gear dă în judecată postul BBC și pe Jeremy ClarksonProducătorul Top Gear dă în judecată BBC și pe Jeremy Clarkson pentru discriminare rasială și vătămare corporală.

Producatorul Top Gear da in judecata postul BBC si pe Jeremy Clarkson
Producătorul Top Gear dă în judecată postul BBC și pe Jeremy Clarkson
Foto: cugetliber.ro

Oisin Tymon, producătorul Top Gear care a fost atacat fizic și verbal de Jeremy Clarkson, cere despăgubiri în valoare de peste 100.000 de lire sterline, informează paginademedia.ro.

 

Daunele în cazul procesele cu angajatorii ajung în general la aproximativ 80.000 de lire, dar în cazuri de discriminare procesele pot aduce despăgubiri de peste 100.000 de lire sterline.


Tymon s-a întors la muncă la BBC în mai, iar grupul de media a confirmat că el este încă angajatul postului public de televiziune.
O investigație BBC condusă de șeful BBC Scoția a dezvăluit că Jeremy Clarkson l-a agresat fizic timp de 30 de secunde pe producătorul irlandez în vârstă de 36 de ani.


La finalul lunii martie a acestui an BBC a anunţat că renunţă la colaborarea cu Jeremy Clarkson, care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu un producător.

Etichete: Jeremy Clarkson, Top Gear

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h