Profesor de la liceul Jean Monnet, acuzat de viol de către o elevăPărinţii elevelor au depus plângere la poliţie, informează Realitatea tv. Profesorul predă sport la liceul în cauză.

Şeful Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Cristian Alexandrescu, a declarat că a dispus efectuarea unei anchete interne pentru a stabili în ce condiţii a fost organizată excursia.

„În primul rând am luat măsura înlăturării cadrului didactic respectiv. În acest moment el nu mai este profesor la liceul respectiv. Nu puteam permite ca o persoană asupra căreia planează astfel de suspiciuni să mai fie cadru didactic. Apoi am dispus efectuarea unei anchete interne pentru a stabili în ce condiţii a fost organizată excursia. În plus, aşteptăm să vedem rezultatele anchetei penale”, a declarat Cristian Alexandrescu, citat de Realitatea TV.

Mama profesorului suplinitor spune însă că fiul său avea o relaţie de dragoste cu una dintre eleve, fiind vorba de relaţii sexuale consimţite. Acum, spune mama profesorului, acesta se află în şoc, după ce a fost ameninţat de tatăl elevei. Fiind vorba de o minoră, însă, cazul este oricum de domeniul penal. Fata mai are două luni până să împlinească 18 ani.

Cu o carte în mână şi cu pieptul dezgolit, aşa se prezintă profesorul de la Jean Monnet pe o reţea de socializare, scrie realitatea.net. Din prietenele pe care le are şi din comentariile pe care cadrul didactic le-a primit de-a lungul timpului, profesorul pare să fi avut mare trecere în rândul femeilor.

"Nu e profesor, e magicean (sic!)", aşa îl descrie o tânără care susţine că are în prezent 19 ani, iar alte domnişoare, îmbrăcate sumar în pozele de profil, îi laudă fotografia. "Îmi place de tine. Eşti sensibil şi ai ochi frumoşi!", i-a transmis una dintre ele.

Pe un alt profil virtual, profesorul de educaţie fizică şi-a făcut un autoportret: "Eu însumi sunt un real model pentru mine, încerc ca de la zi la zi să îmi aprofundez felul de a fi şi să-l duc către culmi foarte foarte înalte. Sunt adorbil (sic!) de pozitiv cu cei ce merită a fi aşa şi demonic cu cei ce nu. Sunt o fire foarte energică şi mereu angrenat în competiţia vieţii pentru că numai astfel simnti (sic!) că trăieşti".

Etichete: Jean Monnet, viol

0/0 COMENTARII
andrada
06 nov 14:38
+0
VOTURI
-0

Asa patesti cand ...te inchiriezi la toate ..elevele slabute la cap dar cu experienta la santaj ( are baiatul bani ???); poate ca e momentul sa se analizeze si capitolul MORALA in scoli ,ca la cel cu invatatul am vazut rezultatele; sau poate ocupatia elevilor este cea cu sexul si cartea ..mai incolo ..!!!

saddam
04 nov 15:27
+0
VOTURI
-0

poza prof.lui e postat. kipeş.

să vedem ...acuzatoarele... d. merită osu

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE