Profesorii de religie din București,chemați la Inspectorat,în urma unor afirmații legate de ColectivToți profesorii de religie din București au fost băgați în ședință de Inspectoratul Școlar al Municipiului București, pentru clarificarea unor aspecte metodice, în contextul în care trei cadre didactice au făcut unele afirmații în timpul orelor cu privire la tragedia din club Colectiv.

Profesorii de religie din Bucuresti,chemati la Inspectorat,in urma unor afirmatii legate de Colectiv
Profesorii de religie din București,chemați la Inspectorat,în urma unor afirmații legate de Colectiv

"A fost o întâlnire a tuturor profesorilor de religie din București cu caracter metodic. Întâlnirea a fost inițiată de IȘMB. Ședința s-a referit la părerile personale ale unor profesori de religie. Este vorba de trei profesori. A fost o întâlnire necesară pentru a fi clarificate mai multe modalități legate de prezentarea în rândul elevilor a unor aspecte legate de aceste momente. Toți participanții s-au desolidarizat într-un fel sau altul sau nu au fost de acord cu aceste interpretări personale", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al instituției, Marian Banu. 

El a precizat că afirmațiile profesorilor trebuie privite doar ca niște păreri personale, care nu au legătură cu programa școlară și cu obiectul disciplinei religie.

Marian Banu a menționat că nu vor fi prevăzute sancțiuni, ci a fost nevoie de clarificarea unor aspecte metodice.

"Nu sunt prevăzute sancțiuni. Nu se pune problema sancționării, ci mai mult a clarificării unor aspecte metodice", a arătat acesta.

Potrivit presei centrale, mai mulți profesori de religie le-ar fi spus elevilor că muzica rock ar avea influențe satanice.

În București predau disciplina Religie peste 450 de cadre didactice.

Etichete: colectiv, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, profesor, religie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE