Profesorii din Sectorul 1, ÎN PERICOL să NU îşi primească salariile. Investiţiile bat pasul pe locProfesorii, învăţătorii şi educatorii din Sectorul 1 sunt în pericol să nu îşi primească salariile în această lună din cauză că bugetul pe anul 2016 al administraţiei locale nu a fost votat nici acum. În aceeaşi situaţie se află şi alte categorii sociale, anunţă Primăria Sectorului 1 într-un comunicat de presă. 

Profesorii din Sectorul 1, IN PERICOL sa NU isi primeasca salariile. Investitiile bat pasul pe loc (Foto adevarul.ro)
Profesorii din Sectorul 1, ÎN PERICOL să NU îşi primească salariile. Investiţiile bat pasul pe loc (Foto adevarul.ro)

Adoptarea bugetului general consolidat pe anul 2016 a fost amânată pentru a doua oară consecutiv, din lipsă de cvorum.

Având în vedere că ieri, 02.02.2016, nu a fost întrunită majoritatea cerută de lege, ședința de adoptare a bugetului general consolidat al Sectorului 1 nu a mai avut loc.

Astăzi, Vasile Moțoc, Viceprimarul Sectorului 1, a convocat de îndată Consiliul Local al Sectorului 1, în conformitate cu prevederile legale, pentru a se dezbate și vota bugetul local pe anul 2016. Și de această dată încercarea s-a soldat cu un eșec.

Neadoptarea bugetului expune administrația locală unor riscuri precum: stagnarea procesului investițional, sistarea plăților privind ajutoarele sociale, plata salariilor personalului didactic și a funcționarilor publici.

Etichete: adoptare buget local 2016, ajutoare sociale, plati, Sectorul 1, vasile motoc

0/2 COMENTARII
Ing.
03 Feb 18:50
+0
VOTURI
-0
,,Poţi cere"... mai scapă greşeli.
Ing.
03 Feb 18:49
+0
VOTURI
-0
Ei pe dracu'!

Dacă nu ai bugetul aprobat, poţi cele pentru fiecare lună 1/12 din bugetul pe anul precedent, deci nu e niciun risc de a nu se putea cheltui bani.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE