Profesorul care a dezvăluit cazul elevului de la TUDOR VIANU, ameninţat: "Nu mă intimidează"Profesorul Marcel Bartic, care a dezvăluit că un elev de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" a fost pus să se târască în genunchi pentru a obţine o mărire de notă la teza de matematică, a fost ameninţat. 

PROTEST al elevilor la Colegiul National "Tudor Vianu"
PROTEST al elevilor la Colegiul Naţional "Tudor Vianu"

În urma dezvăluirilor făcute pe contul său de Facebook, profesorul Marcel Bartic a început sa primeasca amenintari.

"Sunt o multime de mizerii de amenintari cu care m-am trezit de două zile incoace dupa ce am decis sa iau pozitie fata de evenimentele de la Liceul Vianu. Toate presiunile si amenintarile nu ma intimideaza sa renunt la lucrurile pe care le-am spus, cu atat mai mult cu cat cred ca este nevoie de putin curaj in invatamantul romanesc", a declarat Bartic, potrivit stirileprotv.ro

Dascalul nu a depus deocamdata o plangere la politie.

CITEŞTE ŞI CAZUL elevului umilit de la "Tudor Vianu". Asociaţia Părinţilor: Acest incident NU este izolat

Totodată, profesorul Bartic a reacţionat pe Facebook după ce Asociaţia de Părinţi din cadrul Colegiului a luat poziţie faţă de cazul elevului umilit de profesorul Severius Moldovenau:

"Salut această luare de poziție și am convingerea că este un pas important pentru însănătoșirea învățământului românesc. Propunerea făcută Ministerului Educației, legată de modificarea ROFUIP, este mai mult decât binevenită și ar crea un cadru instituțional care ar limita mult astfel de evenimente.

Este în interesul nostru, al tuturor, elevi, părinți, profesori, să avem curajul de a spune stop unor astfel de practici."

Luni, profesorul Severius Moldoveanu va avea discuţii cu reprezentanţii Inspectoratului Scolar care au inceput o ancheta in acest caz. Elevul care s-a tarat in genunchi va fi si el audiat. La finalul anchetei profesorul poate fi mustrat sau chiar dat afara din invatamant.

Totodată, ministrul Educaţiei a cerut un control de urgenţă la Colegiul Tudor Vianu

Etichete: colegiul tudor vianu, elev umilit Colegiul Tudor Vianu, Marcel Bartic, Severius Moldoveanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h