PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi VREMEA în WEEKEND în CapitalăPROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi VREAMEA în WEEKEND în Capitală. Meteorologii anunţă vreme mai caldă decât de obicei, miercuri, însă, începând de joi temperaturile scad în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi mai mult noros şi sunt aşteptate ploi în majoritatea regiunilor.

Cum va fi VREMEA in Bucuresti, in urmatoarele trei zile: Prognoza METEO pentru Bucuresti
Cum va fi VREMEA în București, în următoarele trei zile: Prognoza METEO pentru București
Foto: hotelrazvan.com

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi VREAMEA în WEEKEND în Capitală. 

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI.  Vremea se va menține caldă pentru această dată, deși temperatura aerului va marca o scădere față de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate seara și noaptea, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 5...6 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea va fi închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, va fi de 9...10 grade, iar cea minimă de 4...6 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. Înnorările vor persista în cea mai mare parte a intervalului și trecător, în special în primele ore, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă de 4...5 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LUNI.  Cerul va fi înnorat, temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi 9...10 grade, iar cea minimă de 2...3 grade.

TENDINŢA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi ușor și treptat, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține caldă pentru această perioadă, deși valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros. Va ploua, în prima parte a intervalului, în regiunile vestice, nord-vestice și izolat în cele sudice și centrale, iar noaptea pe arii relativ extinse în nord-vest, centru, sud-est și pe arii restrânse în rest. Ploile vor fi și sub formă de aversă. La munte, mai ales la altitudini mari, se vor semnala și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua, în Muntenia și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 7 grade. Dimineața și noaptea, izolat, se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în general închisă și se va răci, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această perioadă. Temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar la munte și pe arii restrânse, noaptea, și în estul Transilvaniei și în Subcarpații Moldovei vor predomina ninsoarea și lapovița. În jumătatea de est a țării se vor înregistra cantități mai importante de apă. Vântul va prezenta unele intensificări în regiunile vestice, sud-estice și pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 6 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice celei de a doua decade a lunii martie. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în regiunile estice și pe arii restrânse în restul teritoriului. La munte vor predomina ninsorile, iar precipitații mixte vor mai fi în estul Transilvaniei și în nordul Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Înnorările vor persista în cea mai mare parte a intervalului în sudul, estul și parțial în centrul țării precum și la munte, unde local se vor semnala precipitații, în timp ce, în restul zonelor cerul va fi temporar noros. Precipitațiile vor fi sub formă de ploaie exceptând zonele montane, unde vor predomina ninsorile, dar și estul Transilvaniei și Moldova unde vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-vestice, estice, sud-estice și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade, iar cele minime între -3 și 6 grade.

TENDINŢA

Vremea se va încălzi ușor și treptat. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în regiunile centrale, sudice și estice.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea in capitala, meteo, prognoza meteo, vremea, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE