PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în Capitală în următoarele zilePROGNOZA METEO BUCUREŞTI. În Capitală, în următoarele zile, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în orele serii când vor fi averse şi descărcări electrice. De marţi, vremea va deveni instabilă.

PROGNOZA METEO
PROGNOZA METEO

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.
Temperatura maximă va fi de 25-26 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LUNI. Vremea se va menţine ușor mai caldă decât în mod normal în ultima decadă a lunii mai. Cerul va fi variabil, cu
înnorări temporar accentuate în orele serii când vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI. Vremea va deveni instabilă. Treptat înnorările se vor accentua și, mai ales începând cu orele serii, se vor semnala
averse, ce pot avea caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

ÎN ŢARĂ

DUMINICĂ. Vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei în zonele montane, în special în Carpaţii Orientali, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. În restul ţării ploi de scurtă durată vor fi posibile doar izolat. Vântul va sufla
slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade pe litoral si in depresiuni și 27 de grade in nord-vest. În orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă.

LUNI. Vremea va continua să se încălzească în majoritatea zonelor, dar cu precădere în vestul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, în special în cursul după-amiezii, local în zonele montane şi submontane şi pe arii mai restrânse în estul şi în sud-estul teritoriului. Vor fi condiţii de grindină. În a doua parte a nopții, cerul se va înnora şi va începe să plouă în regiunile sud-vestice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade in delta și 29 ...30 de grade in Campia de Vest.

MARŢI. Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în toate regiunile. Mai ales după orele amiezii, vor fi înnorări şipe arii extinse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat chiar vijelii. Poile vor avea și caracter torențial, cantităţile de apă vor fi local însemnate şi va cădea grindină. Temperaturile maxime, în scădere în jumătatea de vest a ţării, se vor încadra între 19 in delta si in Dealurile de Vest și 27 de grade in sud-est.

TENDINŢA

MIERCURI SI JOI, Vremea va continua sa fie instabilă, cu ploi in majoritatea regiunilor. Acestea vor fi mai intense în partea de sud-est a teritoriului și la munte, unde local se vor cumula cantități de apă însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade. Spre sfarsitul saptamanii insa ploile se mai raresc, urmand a-si face aparitia dupa-amiaza si seara cu precadere in zonele de munte, iar vremea va intra într-un proces de încălzire, urmând a se
înregistra valori termice mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei perioade din an, mai ales în vest și centru.

Sursa: romaniatv.net.

Etichete: cum va fi vremea in bucuresti, meteo bucuresti, ploaie Bucuresti, prognoza meteo, temperaturi Bucureşti, vremea bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE