PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în Capitală în următoarele zilePROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general instabilă în săptămâna următoare. În Bucureşti sunt asteptate innorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO
PROGNOZA METEO

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LUNI. Vremea va fi călduroasă. Disconfortul termic va fi ridicat, iar în orele după-amiezii, indicele temperatură - umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, dar noaptea, instabilitatea va fi în creștere și vor fi posibile averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată a vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI. Vremea va fi în general instabilă. În special după-amiaza și în cursul nopții vor fi înnorări, averse, posibil însemnate cantitativ, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Valorile termice vor marca o scădere și vor fi apropiate de normalul perioadei, astfel că temperatura maximă va fi de 28...29 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi în a doua parte a zilei, când se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO. LUNI Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, în cea mai mare parte a ţării. În regiunile vestice, nordice şi centrale, precum şi în zonele montane şi submontane din restul teritoriului, temperaturile vor scădea spre valori normale la această dată şi vor fi înnorări temporar accentuate, averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie și căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăși local 25 l/mp și izolat 50...60 l/mp. În restul zonelor, vremea se va menţine călduroasă, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură - umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului de 80 de unităţi. Vor fi şi aici fenomene specifice instabilităţii atmosferice, dar acestea vor apărea, pe arii mai restrânse, mai ales spre seară şi noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în Maramureș și dealurile Crișanei şi 35 de grade, izolat în Muntenia.

PROGNOZA METEO. MARTI Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi pe arii extinse vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și cu aspect de vijelie și izolat va cădea grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, astfel se vor cumula, la nivel local 15...20 l/mp și pe arii restrânse, îndeosebi în zona de munte, 50 l/mp. Excepție vor face regiunile vestice și sud-vestice, unde astfel de fenomene vor fi pe arii mai restrânse în cursul zilei, apoi cerul va deveni variabil. Valorile termice diurne vor fi în scădere în toate regiunile; în cele vestice, nordice și centrale vor ajunge să caracterizeze o vreme răcoroasă pentru acestă dată, iar în rest se vor încadra în limitele normale ale perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade în Maramureș și 31 de grade, izolat în Muntenia și Dobrogea.

PROGNOZA METEO. MIERCURI Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, dar în regiunile centrale, estice și sud-estice, precum și în zonele de munte vor fi înnorări temporar accentuate și pe arii restrânse averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Bărăgan și Dobrogea, dar de scurtă durată și în celelalte regiuni, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 in zona subcarpatica a Munteniei și 31 de grade in extrmitatea de sud-vest a Olteniei.

PROGNOZA METEO. JOI Valorile de temperatură vor fi în creștere, astfel că vremea va fi călduroasă, în special, în zonele de câmpie. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade. Cu precădere în nordul, centrul țării și în zonele de munte, mai ales în timpul după-amiezelor sunt asteptate innorări temporar accentuate și pe arii restrânse averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Sursa: romaniatv.net.

Etichete: cum va fi vremea, prognoza meteo bucuresti, PROGNOZA METEO LUNI, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE