PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în Capitală la sfârşit de săptămânăPROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va continua să fie, în general, instabilă. În cele mai multe regiuni din ţară, înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în nord-vestul ţării și 27 de grade în sud-est.

Cum va fi vremea in Bucuresti
Cum va fi vremea în Bucureşti

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Vineri, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi trecător averse în primele ore ale intervalului, dar posibil și în a doua parte a zilei. Vântul va sufla în general moderat, dar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va avea înnorări temporare şi, mai ales în orele serii vor fi posibile averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea se va menține în general instabilă. Mai ales în cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și condiţii de grindină, local în zonele montane și submontane, dar şi în nordul ţării, iar pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Izolat cantitățile de apă vor depăşi 20...25 l/mp, îndeosebi în Maramureş, Moldova şi la munte. Vântul va sufla moderat, local cu intensificări la munte, iar cu precădere după-amiaza și în restul zonelor. Temperaturile maxime, în scădere în regiunile nordice, se vor încadra între 16 grade în estul Transilvaniei şi 26 de grade în Muntenia.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va rămâne în general instabilă. În vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi la munte, înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Local, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În celelalte regiuni, cerul va fi parţial noros, iar astfel de fenomene vor apărea pe arii restrânse. Vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în nord-vestul ţării și 27 de grade în sud-est.

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea va continua să fie în general instabilă. În regiunile intracarpatice, în zona de munte și în Molodva vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse, mai ales în cursul zilei și la începutul nopții, averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor acumula cantități de apă mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și astfel de manifestări vor apărea pe arii restrânse cu precădere după-amiaza și seara. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în sudul și estul teritoriului. Temperaturile maxime, în scădere ușoară în regiunile sudice, se vor încadra între 16 in Dealurile de Vest și 25 de grade in extremitatea de sud.

Sursa: Romaniatv.net

Etichete: cum va fi vremea in weekend, mai 2016, mai vreme mai, meteo bucuresti, prognoza meteo, vreme 13 mai, vreme bucuresti, vreme bucuresti weekend, vremea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE