PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi VREMEA în Capitală şi în ŢARĂ până VINERIPROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi VREMEA în Capitală şi în ŢARĂ până VINERI. În prima zi a săptămânii se menţin temperaturile deosebit de scăzute, cerul va avea înnorări, pe arii restrânse va fi ceaţă asociată cu chiciură şi trecător va fulgui. Începând de marţi vremea intră într-un proces de încălzire, iar spre sfârşitul săptămânii temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei, îndeosebi în regiunile intracarpatice si la munte.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi VREMEA în Capitală şi în ŢARĂ până VINERI. 

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LUNI. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa si noaptea. Cerul va fi temporar noros, vor fi condiţii de fulguială, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -14...-12 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARTI. Vremea se va încălzi fată de ziua precedentă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă va fi de -8...-6 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi conditii de ceată.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de normele perioadei. Cerul, mai mult senin ziua, va avea unele înnorări noaptea, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -7...-5 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi VREMEA în Capitală şi în ŢARĂ până VINERI. 

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO LUNI: În regiunile extracarpatice vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în Moldova, Muntenia şi Oltenia. Cerul va avea înnorări, pe arii restrânse va fi ceaţă asociată cu chiciură şi trecător va fulgui. În restul teritoriului, va mai fi ger, local, în Transilvania şi Maramureş, cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala izolat. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 1 grad în regiunile sudice şi estice, precum şi în estul Transilvaniei şi între 2 si 7 grade în rest, iar cele minime se vor situa între -22 de grade în depresiunile Carpatilor Orientali si -2 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO MARTI: Vremea se va încălzi fată de ziua precedentă, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade, izolat in Moldova si Muntenia si 8 grade in vestul tarii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile estice şi sud-estice, unde pe arii restrânse va ninge slab. În restul teritoriului doar izolat vor fi condiţii de fulguială. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, în Moldova, Dobrogea şi doar izolat în restul teritoriului. În zonele joase de relief, local, va fi ceată.

PROGNOZA METEO MIERCURI: Procesul de încălzire a vremii va continua, în special în regiunile intracarpatice, precum si în zonele montane si submontane, unde se vor înregistra temperaturi diurne usor peste mediile multianuale, în timp ce, în restul teritoriului, maximele vor fi în general apropiate de normele perioadei. Cerul va fi mai mult senin, exceptând estul tării, unde vor fi înnorări persistente si, trecător, pe arii restrânse, va ninge slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare, mai ales în prima parte a intervalului, în est, sud-est si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade in nord-est si 11 grade in zona de deal din sud-vest. Izolat, în zonele joase de relief, va fi ceată.

TENDINTA

JOI - Vremea va fi în general frumoasă, iar în vest, nord-vest si centru, precum si la munte, va fi şi uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în est si sud-est, însă doar izolat, în primele ore ale zilei, în Moldova va fulgui. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade in nordul Moldovei si 10 grade in Dealurile de Vest. Pe arii restrânse, noaptea, în zonele joase de relief, îndeosebi din sud si est, va fi ceată.

VINERI si SAMBATA - Procesul de încălzire a vremii va continua, iar valorile termice, mai ales cele diurne, vor fi cu mult mai ridicate decât cele specifice perioadei, îndeosebi în regiunile intracarpatice si la munte. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va creste spre sfârsitul intervalului.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE