PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi VREMEA în CAPITALĂ şi în ŢARĂPROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi VREMEA în CAPITALĂ şi în ŢARĂ. Pentru următoarele zile, meteorologii anunţă o uşoară încălzire a vremii. De luni, însă, vremea se va răci din nou şi îşi vor face apariţia precipitaţiile.

PROGNOZA METEO
PROGNOZA METEO

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi VREMEA în CAPITAĂ şi în ŢARĂ.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. În Bucureşti, vremea va fi încă rece, în special în orele dimineţii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -4...-2 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. În Bucureşti, valorile termice vor creşte, vremea devenind mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea va fi ceață. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 5...7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 0 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. În Bucureşti, vremea va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8...10 grade, iar minima va fi de -3...-1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. În Bucureşti, vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros, iar mai ales în a doua parte a zilei, vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8...9 grade, iar minima se va situa în jurul valorii de 0 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO Joi, încălzirea vremii va continua în cea mai mare parte a ţării şi se va resimţi cu precădere în vest şi în centru, precum şi în zonele de deal şi de munte. În vestul, centrul și nordul țării cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii extinse în Crişana, Maramureş şi nordul Transilvaniei, unde se vor cumula în general până la 15...20 l/mp. Ploi slabe, izolate vor fi şi în restul Transilvaniei şi în nordul Moldovei, unde se va depune polei, precum şi în Banat. Precipitaţii moderate cantitativ se vor semnala şi în zona Carpaţilor Orientali, unde vor predomina ninsorile, dar şi în Munţii Apuseni, unde vor fi mai ales ploi şi lapoviţă. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar în zonele joase, mai ales dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură şi izolat cu burniță ce poate favoriza depunerea de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice, precum şi în zona montană înaltă, în special din nord. Temperaturile maxime se vor încadra între -3...-2 grade în sudul extrem al Olteniei și în sud-vestul Munteniei, zone unde ceața va fi mai persistentă şi 12...13 grade în Dealurile Banatului şi ale Munteniei. Minimele termice vor fi cuprinse, în general, între -7 și 5 grade, cu cele mai mici valori în sudul extrem.

 PROGNOZA METEO Vineri, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii februarie în majoritatea zonelor, dar cu precădere în regiunile vestice, la deal şi la munte. Înnorările vor fi persistente în vest, în nord şi în centru unde temporar va ploua. Ploile vor fi mai frecvente şi mai însemnate cantitativ în Maramureş şi în nordul Transilvaniei, unde se vor cumula 15...20 l/mp. În zona Carpaților Orientali vor fi ninsori, local chiar consistente, la peste 1600 m, şi precipitaţii mixte la altitudini mai mici. În Moldova şi la munte vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare și doar cu totul izolat vor fi ploi slabe sau burniţă. Mai ales dimineața, local în zonele joase de relief din sudul și din estul țării va fi ceață. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană, în regiunile vestice şi local în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 2...3 grade în sudul extrem al Olteniei și sud-vestul Munteniei și în jurul a 15 grade în Subcarpaţii de Curbură. Minimele termice vor fi cuprinse în general între -3 și 6 grade.

 PROGNOZA METEO Sâmbătă, vremea va fi caldă pentru prima decadă a lunii februarie, chiar deosebit de caldă în zonele de deal și de munte și în regiunile vestice. Cerul va fi temporar noros și va ploua în general slab, în prima parte a zilei pe arii restrânse în nordul și nord-estul țării, iar spre seară și în cursul nopții în special în vest și nord-vest. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Dimineața și noaptea, în zonele joase din sudul, centrul și estul teritoriului, pe arii restrânse va fi ceață, posibil asociată cu burniță sau ploi slabe. Vor mai fi condiții de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, izolat mai ridicate în dealurile submontane, dar și în Banat și în Crișana până spre 13...15 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 4 grade.

 PROGNOZA METEO Duminică, vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros și va ploua în vestul, centrul și nordul țării și pe arii mai restrânse în rest. La munte, iar seara și noaptea, posibil și în Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei, precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Dimineața și noaptea vor mai fi condiții de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 12 grade, iar cele minime, între -4 și 4 grade. În zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

TENDINŢĂ

Luni, marţi şi miercuri, vremea va intra într-un proces de răcire, iar probabilitatea de apariţie a precipitațiilor va fi ridicată în majoritatea regiunilor. La început vor fi mai ales ploi, apoi vor predomina ninsorile.

În Bucureşti, vremea va intra într-un proces de răcire și temporar se vor semnala precipitații, la început sub formă de ploaie, apoi se vor transforma și în lapoviță și ninsoare.

Etichete: PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cum va fi VREMEA în CAPITALĂ, vremea în ţară

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE