PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în primele zile ale noului anPROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Prima zi a anului vine cu vreme rece, local geroasă in primele ore în special în centrul ţării, însă la amiază, în majoritatea zonelor se vor înregistra valori termice mai ridicate decât în zilele precedente.

PROGNOZA METEO
PROGNOZA METEO

Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei și 10 grade în Subcarpaţii Moldovei, dar in noaptea urmatoare minimele vor fi din nou sub pragul gerului in Transilvania (-20 grade vor arata termometrele), pana la 0 grade pe litoral, precum şi în zonele de deal din Banat, Crişana şi izolat din Moldova.

Cerul va fi parţial noros în centrul şi în sudul teritoriului şi variabil în rest. Vântul va sufla cu unele intensificări în zona montană înaltă. Local, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă şi chiciură.

Bucureşti

Dimineata și noaptea, vremea va fi rece, însă la amiază temperaturile vor fi ceva mai ridicate decât în zilele precedente. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. LUNI, 2 IANUARIE

În ţară

Valorile termice diurne se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -3 grade in estul Transilvaniei și 11 grade in Oltenia dar si in zonele subcarpatice din Muntenia. Cerul va fi mai mult senin, ziua, dar începând de seara se va înnora treptat în regiunile intracarpatice. Vor cădea precipitații slabe, mixte, local în Banat si in Crișana şi predominant sub formă de ninsoare la munte, cu precădere în Carpaţii Occidentali, iar izolat şi în Maramureş şi vestul Transilvaniei. Vor fi condiţii de polei.

Vântul va sufla cu intensificări la munte, în special la altitudini mari, dar şi în Delta Dunării. Temperaturile minime, apropiate de cele normale pentru această perioadă, se vor situa între -9 și0 grade, mai scăzute în depresiuni. Dimineața și noaptea, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

Bucureşti

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI.  MARTI, 3 IANUARIE

În ţară

Temperaturile vor scădea faţă de ziua precedentă, astfel încât vremea va deveni rece pentru această dată, mai ales noaptea cand va fi ger local in nord și în centru. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în depresiuni și 9 grade în extremitatea de sud a ţării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -15 și -1 grad. În cursul zilei, cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a teritoriului, unde vor mai fi ninsori, iar în Banat precipitaţii mixte, însă noaptea cerul va deveni variabil.

În sud şi in sud-est, înnorările vor fi temporare si doar pe arii restrânse vor fi precipitaţii mixte. Izolat, vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla cu unele intensificări pe crestele montane, dar şi în sud-vest si in est. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

Bucureşti

Desi temperatura va scadea, maximele vor fi apropiate de normele perioadei. Mai ales în cursul nopții, înnorările se vor accentua și trecător vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade

TENDINŢE

Miercuri

Valorile termice, în special cele diurne, vor fi apropiate de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros și local va ninge în vestul, nordul și centrul țării. În restul teritoriului vor fi posibile fulguieli, iar izolat în Dobrogea se vor semnala precipitații mixte, ce vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, precum și în regiunile nordice și estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade, iar cele minime se vor încadra între -12 și 1 grad.

Joi-sâmbătă

Vremea va fi rece, iar dimineața și noaptea, geroasă, la început în vest, nord și centru, apoi în cea mai mare parte a țării. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în regiunile intracarpatice.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vreamea, meteo, prognoza meteo, prognoza meteo bucuresti, VREAMEA IN BUCURESTI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h