PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile în CapitalăPrognoza meteo. Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul intensităţii şi frecvenţei precipitaţiilor, însă va fi în continuare rece, ziua cu precădere în nord-est, iar noaptea în toată ţara. Joi, în Bucureşti vântul va avea intensificări ziua, când viteza la rafală va depăşi 45 km/h, apoi va diminua.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Vremea se va ameliora ca aspect, dar va fi rece pentru această perioadă din an, mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea intensificări ziua, când viteza la rafală va depăşi 45 km/h, apoi va diminua. Temperatura maximă va fi de 15...16 grade, iar cea minimă de 3...5 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 2...4 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Valorile termice se vor menține mai scăzute decât cele normale pentru mijlocul lunii octombrie. Înnorările se vor accentua, iar în cursul nopții temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă de 5...7 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO JOI. În jumătatea de nord a teritoriului, ziua, cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse va ploua, în general slab cantitativ, iar noaptea, înnorările vor fi temporare şi ploile izolate. În zona montană vor predomina ninsorile, iar precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare vor mai fi şi în jumătatea de nord a Moldovei şi posibil şi în estul Transilvaniei.

În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, însă doar pe spaţii mici şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări, mai ales în prima parte a intervalului, în sudul și estul țării, cu viteze de peste 50...60 km/h, iar pe crestele montane, rafalele vor depăşi 70...80 km/h, viscolind trecător ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade în nordul Moldovei şi 17 grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiuni și 8 grade pe litoral. Spre sfârşitul intervalului se va produce brumă, local în nord, în centru, dar izolat şi în restul teritoriului, iar în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice se vor situa în continuare sub cele climatologic specifice acestei perioade din an la nivelul întregii țări. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în sud-est, iar noaptea în nord-vest, unde doar cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, iar spre sfârșitul acestuia în extremitatea de sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei și 16 grade in extremitatea de sud-est, iar cele minime între -8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și în jurul a 9 grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief se va semnala ceaţă, iar la sfârșitul intervalului, local în Moldova și Transilvania și izolat în Subcarpații Getici se va produce brumă.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice se vor menține mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor. Înnorările se vor accentua treptat și va ploua în jumătatea de nord a țării și pe arii restrânse în cea de sud. Izolat, în extremitatea de nord, cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului și în zona montană înaltă, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 6 grade în nordul Moldovei, până la 21 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -1 și 13 grade. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceaţă.

DUMINICA SI LUNI, Vremea va fi închisă și rece. Temporar va ploua în toate regiunile, iar în zona montană, în special la altitudini mai mari precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse se pot inregistra cantitati de apa mai insemnate.

De marti ploile se retrag din zona tarii noastre si acest lucru se va intampla prin partea de sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în sud, în sud-est şi pe crestele crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 15 grade.

Etichete: Bucureşti, meteo, prognoza meteeo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE