PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARTIE. Cum va fi vremea JOI, VINERI şi SÂMBĂTĂ în CAPITALĂPROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARTIE. Cum va fi vremea JOI, VINERI şi SÂMBĂTĂ în CAPITALĂ. Meteorologii anunţă vreme caldă în următoarele zile. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 18 grade. Joi, în Bucureşti cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, când vor fi conditii de ploaie slabă, trecătoare.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARTIE. Cum va fi vremea JOI, VINERI şi SÂMBĂTĂ în CAPITALĂ.

PROGNOZA METEO BUCURESTI JOI: Vremea se va mentine caldă pentru această dată, desi temperatura aerului va marca o scădere fată de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, când vor fi conditii de ploaie slabă, trecătoare. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 13 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI VINERI: Vremea va fi frumoasă si deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în crestere fată de ziua precedentă, va fi de 16...17 grade. Noaptea vr fi conditii de ceata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI SÂMBĂTĂ: Vremea va fi în continuare frumoasă si deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceată.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARTIE. Cum va fi vremea JOI, VINERI şi SÂMBĂTĂ în CAPITALĂ.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea va fi caldă, desi temperatura aerului va marca o scădere fată de ziua precedentă în cea mai mare parte a tării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în centrul, estul si sud-estul tării, iar spre seară si în cursul noptii în vest, centru si nord, unde izolat va ploua slab, iar în zona înaltă de munte vor fi fulguieli trecătoare. Vântul va avea intensificări temporare la munte si la cote mai reduse, local în Crisana, Oltenia si regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade în estul Transilvaniei si 16 grade în Oltenia. În zonele joase de relief vor fi conditii de ceată.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va fi în general frumoasă si caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în regiunile sudice. Cerul va fi variabil spre senin, exceptând nord-estul tării, unde în timpul zilei vor fi unele înnorări si izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, iar la cote mai reduse, local în Banat, Oltenia si Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 si 18 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. (8 grade vor fi in estul Transilvaniei) Dimineata si noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceată.

PROGNOZA METEO SAMBATA: Vremea va fi în general frumoasă si deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nord-vestul tării, unde în timpul noptii vor fi conditii de ploaie. Vântul va avea unele intensificări la munte, precum si în regiunile vestice si estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade pe litoral si 19 grade în Lunca Dunării. Îndeosebi în cursul noptii, în zonele joase de relief, mai ales din sud si est, local se va semnala ceată.

TENDINTA

DUMINICA - Vremea se va mentine în general frumoasă si deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile vestice, unde izolat, mai ales noaptea, va ploua. Vântul va avea unele intensificări la munte, în Câmpia de Vest, Moldova si în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade în deltă si 20 de grade în Lunca Dunării. Dimineata si noaptea, în zonele joase de relief, mai ales din sud si est, local se va semnala ceasă.

LUNI si MARTI - Valorile termice se vor situa în continuare peste mediile climatologice ale perioadei. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor predominant sub formă de ploaie va fi mai mare în regiunile vestice si sud-vestice.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARTIE. Cum va fi vremea JOI, VINERI şi SÂMBĂTĂ în CAPITALĂ.

Etichete: meteo, meteo bucuresti, primăvara, prognoza meteo, prognoza meteo bucuresti, vremea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h