PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Meteorologii anunţă vijelii, grindină şi descărcări electrice în Capitală



PROGNOZA METEO. Vremea se va menține în general instabilă si vor fi averse şi descărcări electrice în zonele în regiunile estice, sud-estice, inclusiv Bucureşti, nordice şi centrale şi pe spaţii mai restrânse în rest. În Capitală, vremea ramane ușor mai caldă decât în mod normal luni, ca apoi în orele serii existe averse şi descărcări electrice.

PROGNOZA METEO
PROGNOZA METEO

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LUNI. Vremea ramane ușor mai caldă decât în mod normal în ultima decadă a lunii mai, cu maxime in jur de 26 gr. Cerul va fi variabil, cu înnorări în orele serii când vor fi averse şi descărcări electrice.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI. Vremea va deveni instabilă. Treptat înnorările se vor accentua și, mai ales începând cu orele serii, vor fi averse, ce pot avea caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi în general instabilă şi se va răci. Cerul va avea înnorări, temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de cel mult 18-19 grade.

În ţară

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va continua să se încălzească în majoritatea zonelor, fiind mai caldă decât ar fi normal pentru acestă dată, cu precădere în vestul, nord-vestul şi centrul ţării. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 21 grade in nordul litoralului si in estul Transilvaneie şi 30 de grade in campia de vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, după-amiaza şi noaptea, local în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, pe arii restrânse în Moldova, Muntenia şi Dobrogea şi numai izolat în restul teritoriului. În a doua parte a intervalului, astfel de fenomene se vor semnala local în Banat şi pe spaţii mici în Crişana şi Oltenia. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.

PROGNOZA METEO MARTI. Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în toate regiunile. Mai ales după amiaza norii acopera cerul şi pe arii extinse aduc averse, fulgere, tunete şi intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat chiar vijelii. Poile vor avea și caracter torențial, cantităţile de apă vor fi local însemnate, cu precădere în zonele montane, dar şi în nordul, centrul, estul şi sud-estul teritoriului şi va cădea grindină. Temperaturile maxime, în scădere în regiunile intracarpatice, se vor încadra între 17 gr in dealurile de vest si in depresiunile din estuil Transilvaniei și 26 de grade in sudul si in esrtul Munteniei

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și,pe arii relativ extinse vor fi averse și de descărcări electrice în estul, in sud-est și in centru, dar și la munte, unde pe arii restrânse se vor cumula cantități de apă mai însemnate. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala local. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor, dar îndeosebi în zona montană şi în sud-vest. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară în jumătatea de est, se vor încadra între 14 gr in estul Transilvaniei, poate si prin Subcarpatii Moldovei și 24 de grade in Campia de Vest.

Etichete: cum va fi vremea in bucuresti, meteo bucuresti, ploaie Bucuresti, prognoza meteo, vreme, vreme bucuresti mai

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE