PROGNOZA METEO BUCUREȘTI pentru joi şi vineriVremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în a doua parte a zilei, informează ANM.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI

Vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade.

PROGNOZA METEO ÎN ŢARĂ JOI

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile estice şi sud-estice, unde în cursul zilei vitezele la rafală vor depăşi local 50...60 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 29 de grade, iar cele minime între 10 şi 18 grade, mai scăzute în depresiuni, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO VINERI ÎN ŢARĂ

Vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil, mai mult senin în jumătatea de nord. Unele înnorări şi izolat averse vor fi posibile în extremitatea de sud-vest, iar seara şi pe litoral. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei în sud-estul ţării şi la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade, iar cele minime între 5...7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 19...20 de grade pe litoral.

Etichete: cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE