PROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi vremea în Capitală şi în ţarăPROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi vremea în Capitală şi în ţară.Meteorologii anunţă că vremea se încălzeşte în zilele următoare. Mercurul din termometre începe să crească şi se va ajunge la tempeaturi de până la 12 grade. Şi în Bucureşti vremea va continua să se încălzească ușor.

Prognoza meteo
Prognoza meteo
Foto: B365

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi vremea în Capitală şi în ţară.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul, mai mult senin în cursul zilei, va avea unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -8...-7 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Vremea va fi în general frumoasă, dar rece, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări si conditii de fulguilei în primele ore ale zilei. Mai ales noaptea, va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 0...2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -9 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Vremea se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cel mult moderat. Dimineaţa şi noaptea va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă de -5...-4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de -4...-3 grade. Vor fi condiţii de ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea. De duminica pana marti vremea va continua să se încălzească. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai mare în vestul, centrul şi nordul țării, precum şi la munte.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi vremea în Capitală şi în ţară.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI. Temperaturile diurne vor continua să crească ușor, în special în regiunile intracarpatice, precum și la deal şi munte, unde se vor înregistra valori ușor peste mediile multianuale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade in Moldova și 11 grade in vestul si nordul Olteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între -14 și 0 grade. Cerul va fi mai mult senin, exceptând estul țării, unde vor mai fi înnorări și pe arii restrânse, trecător, vor mai fi precipitaţii slabe, predominant ninsori, care vor favoriza depunerile de polei. Izolat, în zonele joase de relief, va fi ceață. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales ziua, în est, sud-est și la munte.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general frumoasă, iar în regiunile intracarpatice va fi şi uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad in nordul Moldova și 11 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -12 și 0 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare la începutul zilei în sud-est, unde, izolat, vor mai fi posibile precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat. În zonele joase de relief, îndeosebi din sud și est, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură, cu precădere în cursul nopții.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, îndeosebi în vestul, nord-vestul și centrul țării, precum și în zonele de deal și de munte. Aceasta inseamna maxime cam intre 2 grade in nordul Moldoviei si 12 grade in vest şi in sud-vest, mai ales in zonele de deal, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 și 2 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în nord-vest, unde, pe arii restrânse, vor fi precipitații slabe mixte. În zonele joase, cu precădere din sud și din est, local va fi ceață, mai ales dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și pe litoral.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor, cu maxime in crestere mai ales in regiunile extracarpatice si cuprinse in general intre 4 si 12 grade si minime intre -8 si 2 grade. Cerul va fi temporar noros, iar în sud, est, centru, precum și la munte, izolat vor fi condiții pentru precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și pe litoral. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi vremea în Capitală şi în ţară.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE