PROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se răceşte, se întorc ploilePROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Meteorologii anunţă că vremea se va menține în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. De sâmbătă, mercurul din termometre va începe să scadă. Condițiile de ploaie vor fi reduse.

Prognoza meteo
Prognoza meteo
Foto: B365

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru ultima decadă a lunii martie, chiar deosebit de caldă îndeosebi în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10...12 grade în estul Dobrogei și 24...25 de grade în Banat și Crișana, iar cele minime se vor încadra între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până spre -2...-3 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil în nord-vestul și nordul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat și Moldova. În zonele joase de relief, îndeosebi din centrul, sudul și estul teritoriului, dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață, iar în estul Transilvaniei vor mai fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar minima va fi de 3...5 grade. Dimineața și noaptea, în zona preorășenească vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, cu valori mai scăzute în estul Dobrogei, până în jurul valorii de 10 grade, iar minimele se vor situa, în general, între 1 și 11 grade. Cerul se va menține mai mult senin, dar în nord-vestul și nordul țării vor fi unele înnorări și izolat mai ales seara și noaptea vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat și Moldova. În zonele joase de relief, din centru, est și sud, dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață, iar în estul Transilvaniei vor mai fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar minima va fi de 4...5 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească, unde dimineața și noaptea se mențin condițiile de formare a ceții.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și în cursul nopții, când local în regiunile nordice, centrale și estice se vor semnala ploi mai ales sub formă de aversă. În nordul Carpaților Orientali, la peste 1500 m, spre sfârșitul intervalului, trecător vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul teritoriului și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade, mai coborâte pe litoral, iar cele minime se vor încadra 3 și 11 grade. În zonele joase, dimineața vor mai fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar minimă va fi de 6...8 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va răci în cea mai mare parte a țării, mai accentuat în jumătatea de est, unde valorile termice se vor apropia de mediile multianuale. Cerul va fi temporar noros și va ploua local, în centrul, estul și nordul teritoriului și izolat în rest. În zona montană înaltă, îndeosebi din nordul Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și trecător în regiunile sudice.Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 11 și 21 de grade, iar cele minime se vor încadra între 1 și 9 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă mai scăzută decât în intervalul precedent, va fi de 15...17 grade, iar minima se va situa în jurul valorii de 7 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ, LUNI, MARTI. Vremea va continua să se răcească. Temporar se vor semnala ploi, în cea mai mare parte a țării, cu o probabilitate mai ridicată în prima jumătate a intervalului. În zonele de munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va continua să se răcească. Probabilitatea de ploaie se va menține ridicată în cea mai mare parte a intervalului.

Etichete: Bucureşti, meteo, prognoza meteo, vremea, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE