PROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru WEEKEND. Vremea continuă să se încălzească în CapitalăPROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va continua să se încălzească ușor, vineri, dar va deveni instabilă în weekend. Sâmbătă, maximele vor ajunge până la 29 de grade.

Cum va fi VREMEA in Bucuresti, in urmatoarele trei zile: Prognoza METEO pentru Bucuresti
Cum va fi VREMEA în București, în următoarele trei zile: Prognoza METEO pentru București
Foto: hotelrazvan.com

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în orele serii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26-27 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ.  Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și în cursul nopţii, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară și noaptea când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO. VINERI, vremea va continua să se încălzească ușor, dar va deveni, în general, instabilă în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zona montană. Înnorările se vor accentua și mai ales în a doua parte a zilei și la începutul nopții, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în Maramureș, jumătatea de nord a Moldovei, precum și în zonele de munte și local în Transilvania, Crișana, Banat și nordul Olteniei. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, mai ales în orele serii. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade in nordul Moldovei și 28 de grade în Câmpia Română.

PROGNOZA METEO. SÂMBĂTĂ, vremea va continua să se încălzească îndeosebi în jumătatea sudică a teritoriului. În cursul zilei, cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate în regiunile nordice, precum și în zonele montane și submontane, unde local, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, ploi de scurtă durată se vor semnala doar cu totul izolat. Noaptea, înnorările se vor accentua, iar aria ploilor se va extinde în jumătatea de vest a țării. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25 l/mp și va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 in Bucovina si pe litoral și 30 de grade în Lunca Dunării.

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ, vremea va deveni instabilă, iar valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea de nord, unde va deveni răcoroasă. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice, cerul va fi mai mult noros, va ploua mai ales sub formă de aversă și trecător se vor semnala descărcări electrice. În sud-estul și sudul extrem, înnorările se vor accentua mai ales spre orele serii și în cursul nopții, când vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și local averse. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 16 grade in nordul Moldovei și 27 de grade in Muntenia.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: cum va fi vremea in bucuresti, meteo bucuresti, prognoza meteo, prognoza meteo bucuresti, PROGNOZA METEO BUCUREŞTI pentru WEEKEND, prognoza meteo capitala, vreme bucuresti, vremea capitala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE