PROGNOZA METEO BUCURESTI: Ploi însemnate cantitativ şi vânt puternic, luni şi marţiPROGNOZA METEO BUCURESTI.Meteorologii au emis pentru luni și marți o prognoză specială pentru municipiul București ce vizează ploi însemnate cantitativ, acumulări de apă de 30-35 de litri/mp și vânt puternic.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Cum va fi vremea in urmatoarele zile in Bucuresti si in tara.
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile în Bucureşti şi în ţară.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va fi închisă, temporar va ploua, mai ales spre seară şi în cursul nopţii, iar cantităţile de apă vor fi însemnate. Vântul se va intensifica îndeosebi în a doua parte a intervalului, când vor fi rafale în jurul a 50 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 2...4 grade.

"Începând de luni (27 noiembrie) și până în după-amiaza zilei de marți (28 noiembrie) va ploua continuu și se vor cumula cantități de apă în jur de 30 — 35 l/mp. Intensitatea ploii va fi mai mare în seara zilei de luni, în cursul nopții de luni spre marți și în dimineața zilei de marți, când și vântul va avea unele intensificări, cu viteze la rafală ce vor atinge temporar 45 — 55 km/h", se precizează în prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

De altfel, ANM a emis duminică o informare meteo de ploi însemnate cantitativ și ninsori abundente, valabilă în cea mai mare parte a țării de duminică seara, până luni după-amiaza, dar și o avertizare Cod portocaliu de ninsori și vânt puternic pentru zona de munte a județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova și Dâmbovița.

De asemenea, de luni după-amiaza și până marți seara vor intra în vigoare două avertizări Cod galben de ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului, valabile în Muntenia, estul Olteniei și sudul Moldovei, dar și ninsori și vânt puternic în Carpații Meridionali și Orientali, sudul și estul Transilvaniei și vestul Moldovei, valabile în 24 de județe.

Potrivit meteorologilor, începând din seara zilei de duminică, aria precipitațiilor se va extinde din vest și va cuprinde treptat cea mai mare parte a țării. În Banat, Crișana, Maramureș și zona de munte aferentă, cantitățile de apă vor depăși, pe arii restrânse, 15 — 20 l/mp. Va ploua, iar în Maramureș, nordul Moldovei și al Transilvaniei și în zona de deal din regiunile vestice, trecător se vor semnala precipitații mixte.

La munte, treptat vor predomina ninsorile și mai ales în zona înaltă se va depune strat de zăpadă.

Începând de luni, ora 16:00 și până marți, ora 16:00, va fi în vigoare o avertizare Cod galben de ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, în Muntenia, estul Olteniei și sudul Moldovei. În intervalul menționat va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40 — 50 l/mp. Local în județele Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Ilfov vântul se va intensifica, temporar cu viteze de 55 — 65 km/h.

În dimineața zilei de marți, precipitații mixte se vor semnala local în Oltenia și pe arii restrânse în Muntenia.

Conform ANM, de luni, ora 16:00 și până marți, ora 18:00, va fi Cod galben de ninsori însemnate cantitativ, cu depuneri de de zăpadă, intensificări ale vântului la munte, în Carpații Meridionali și Orientali, sudul și estul Transilvaniei și vestul Moldovei.

În Carpații Meridionali și Orientali va ninge însemnat cantitativ, iar vântul va prezenta intensificări temporare mai ales în zona înaltă, cu viteze la rafala de 55 — 70 km/h. Îndeosebi în noaptea de luni spre marți și în prima parte a zilei de marți, se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare și în sudul și estul Transilvaniei și vestul Moldovei, unde local se va depune strat de zăpadă.

Județele afectate total sau parțial de avertizările Cod galben de vremea rea sunt: Ilfov, Olt, Teleorman,Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Brașov, Harghita, Alba, Bacău, Mureș, Neamț, Suceava și Bistrița-Năsăud.

De asemenea, începând de luni, ora 20:00 și până marți, ora 16:00, va intra in vigoare o avertizare Cod portocaliu de ninsori abundente și intensificări ale vântului în zonele de munte ale județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș.

În intervalul menționat, în zonele de munte ale județelor menționate, va ninge abundent, se va depune strat de zăpadă consistent, iar vântul va avea intensificări temporare cu rafale de 55 — 70 km/h spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza aceste avertizări.

Etichete: meteo bucuresti, prognoza meteo bucuresti, vremea, vremea în bucureşti

0/4 COMENTARII
Igorrot
02 dec 11:09
+0
VOTURI
-0
Зима снег на туфлях
Если вы хотите чистоты в детский саду используйте мешки для мусора,
по доступной цене надежные мешки для мусора
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ МЕШКИ ДЛЯ МУСОРА
Igorrot
01 dec 19:52
+0
VOTURI
-0
Дождь глина на обуви
Заходите в детский сад одеваете бахилы и все чисто,
по доступной цене надежные бахилы
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ БАХИЛЫ
LUCRU LA DOMICILIU
27 nov 21:18
+0
VOTURI
-0
Oferta noua lucru part-time exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
Eugen
27 nov 12:35
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE