PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Temperaturi de 32 de grade în următoarele zilePROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme în general frumoasă în următoarele zile. În Bucureşti maxima va fi de 32 de grade.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi frumoasă şi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Vremea se va menţine frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil și vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Cerul va fi variabil și vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare la munte și în regiunile sudice. Temperaturile maxime, în creştere îndeosebi în vestul ţării fata de ieri si cu aproximativ 20 de grade mai ridicate decat in orele diminetii se vor încadra între 25 in depresiuni și 33 de grade in Muntenia si Dobrogea. În zonele depresionare, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi, în continuare, predominant frumoasă şi caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil și vântul va sufla, în general, moderat în sudul țării și la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 25 pe litoral și 33 de grade in sudul Moldovei si in nord-estul Munteniei. În depresiuni și în Dobrogea, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe arii restrânse, ziua la munte și noaptea în sud-vest se vor semnala ploi de scurtă durată, însoțite posibil de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 25 de grade pe litoral și 33 de grade în sud-est.

VOM INCHEIA SAPTAMANA cu Vremea caldă pentru această perioadă, in special in orele amiezii cand temperaturile se vor situa intre 25 si 32 de grade. Acestea, pe fondul soarelui generos in mare parte din tara, pentru ca numai pe la munte si trecator prin sud-vestul și sudul țării isi vor face apritia cativa nori ce vor aduce putine ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief se mentin condiţiile de formare a CETII.

sursa: romaniatv.net.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea, vremea, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE