PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Temperaturi scăzute în următoarele zile în CapitalăPROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se menţine rece şi în zilele următoare. Meteorologii anunţă temperaturi mai scăzute decât ar fi normal pentru aceasta perioadă. Miercuri cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp.

COD GALBEN de PLOI in Bucuresti
COD GALBEN de PLOI în Bucureşti

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea se va menţine rece pentru această perioadă din an. În prima parte a zilei vor fi înnorări şi temporar va mai ploua. Apoi cerul va deveni variabil, însă vântul se va intensifica. Temperatura maximă va fi de 14...15 grade, iar cea minimă de 6...7 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Vremea se va ameliora ca aspect, dar va fi rece pentru această perioadă din an, mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat în prima parte a intervalului, apoi va diminua. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 3...5 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod normal pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14...15 grade, iar cea minimă de 2...4 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menţine închisă şi va fi rece pentru această perioadă din an în majoritatea zonelor, dar în special în nord-est. Pe parcursul zilei va ploua temporar în aproape toată ţara, cu o intensitate mai mare în regiunile estice. Astfel, cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi local 40...50 l/mp cu precădere în Moldova, dar şi în zona montană. Mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă, iar pe creste vântul va sufla tare, cu peste 70...80 km/h, viscolind ninsoarea. Începând de seara, aria ploilor va fi în restrângere în regiunile sudice şi sud-estice, dar va continua să plouă în restul teritoriului, în timp ce la munte vor fi ninsori.

Precipitaţii mixte se vor semnala trecător şi în Subcarpaţii Moldovei şi în estul Transilvaniei. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor, dar îndeosebi în sud şi în est, cu viteze de până la 55...65 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 6...7 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 17...18 grade în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul intensităţii şi frecvenţei precipitaţiilor, însă va fi în continuare rece, ziua cu precădere în nord şi în centru, iar noaptea în toată ţara. Cerul va fi variabil în sud şi sud-est, dar cu înnorări mai ales ziua în restul teritoriului. Vor fi ploi slabe, local în nord-est şi în centru şi pe arii restrânse în zonele deluroase din vestul ţării. În zona montană vor predomina ninsorile, iar precipitaţii mixte vor fi posibile în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei.

Noaptea, cerul se va degaja treptat, devenind variabil în cea mai mare parte a teritoriului; pe spaţii mici se va produce brumă, iar în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în zonele montane, precum și în sudul și estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 4...6 grade în nordul Moldovei şi 16...17 grade în sudul Munteniei şi al Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 grade în depresiuni și 8 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice se vor situa în continuare sub cele climatologic specifice acestei perioade din an la nivelul întregii țări. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în vest și nord-vest, unde doar cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în estul teritoriului, iar spre sfârșitul acestuia în extremitatea de sud-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 8 și 17 grade, iar cele minime între -8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 8...9 grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief se va semnala ceaţă, iar la sfârșitul intervalului, local în Moldova și Transilvania și izolat în Subcarpații Getici se va produce brumă.

In weekend valorile termice se vor menține mai scăzute decât cele normale pentru mijlocul lunii octombrie în cea mai mare parte a țării si in plus revin ploile. Aria acestora se va extinde inca de sambata și va cuprinde cea mai mare parte a țării, iar la munte ajungem sa vorbim despre din nou despre precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade.

Etichete: meteo, meteo bucuresti, prognoza meteo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE