PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Trei zile cu AER ULTRAPOLAR, NINSORI şi PLOI



PROGNOZA METEO. Pentru zilele următoare, meteorologii anunţă vreme deosebit de rece pentru data din calendar. Mai mult, nu vom scăpa nici de ploi şi ninsori.

0 0 0 Comenteaza

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Cum va fi vremea in urmatoarele zile in Bucuresti si in tara.
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în următoarele zile în Bucureşti şi în ţară.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI

Vremea va fi în general închisă și va deveni rece pentru această perioadă din an. Va ploua și se vor cumula cantități de apă de 20...25 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă de 4...5 grade.

PROGNOZA METEO  BUCUREŞTI JOI

Vremea va fi închisă și deosebit de rece. Temporar va mai ploua, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de 1...2 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI

Vremea se va menține deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii aprilie; temperatura maximă va fi de 8...9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va avea înnorări ziua, când vor mai fi posibile ploi slabe, iar vântul va sufla în general moderat. Noaptea cerul se va degaja și vor fi condiții de brumă.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI

Vremea va fi închisă și mult mai rece decât în mod obișnuit în această perioadă din an în cea mai mare parte a țării. Precipitațiile vor cuprinde toate regiunile și vor fi însemnate cantitativ, depășind local 20...25 l/mp și pe arii restrânse, mai ales în zonele montane și submontane, 30...40 l/mp. La munte vor predomina ninsorile ce vor fi abundente în Carpații Meridionali, apoi și în Orientali unde se va depune strat consistent de zăpadă, iar vântul va sufla tare, cu peste 80...90 km/h, viscolind puternic zăpada și reducând vizibilitatea. Spre seară și noaptea vor fi lapovițe și ninsori și în Moldova, local în Transilvania și trecător în zona deluroasă din sud. Intensificări temporare ale vântului vor fi și în celelalte zone, în special ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 grade, ușor mai ridicate în sud-vestul Munteniei, iar cele minime între -2 și 7 grade.

PROGNOZA METEO JOI

Vremea va fi în general închisă și deosebit de rece. Vor fi precipitații în toată țara, mai frecvente și importante cantitativ în est și în centru și în zonele montane și submontane, unde cantitățile de apă vor depăși local 20...25 l/mp și izolat 30...40 l/mp. În Carpații Orientali și Meridionali va continua să ningă abundent și să se depună strat consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 60...70 km/h și peste 80...90 km/h pe creste, viscolind puternic ninsoarea și reducând vizibilitatea. În Moldova vor predomina ninsorile, în Transilvania, Maramureș și trecător în zona deluroasă din sud vor fi și lapovițe și ninsori, iar în rest va ploua. Intensificări temporare ale vântului vor fi și în zonele mai joase de relief, îndeosebi din est și sud-est, unde vitezele vor atinge 50...60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 11 grade, iar cele minime între -5 și 4 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va avea înnorări în cursul zilei, iar precipitațiile, în diminuare ca intensitate, se vor semnala mai ales în est și la munte. În Moldova vor predomina ninsorile, în Transilvania vor mai fi precipitații mixte, iar în sudul teritoriului pe arii restrânse vor fi mai ales ploi. Vântul va avea intensificări în est, în sud-est și la munte. Noaptea, cerul se va degaja în majoritatea zonelor și frecvent se va produce brumă. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 11 grade, iar cele minime între -6 și 2 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -10 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

Deși în creștere ușoară față de zilele precedente, valorile termice se vor situa în continuare sub mediile climatologic specifice perioadei din an. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 15 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade. Cerul va avea înnorări în vest, în centru și în nord, unde va ploua local. În zona montană vor fi precipitații mixte. În restul țării cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și doar izolat posibil ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate, mai ales la munte.

PROGNOZA METEO  BUCUREŞTI JOI

Vremea va fi închisă și deosebit de rece. Temporar va mai ploua, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de 1...2 grade.

Etichete: cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE