PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vreme deosebit de rece în următoarele trei zilePROGNOZA METEO. În următoarele trei zile, vremea se anunţă deosebit de rece. Duminică şi luni, temporar va ploua în aproape toate regiunile.

INFORMARE METEO pentru urmatoarele zile: Vreme rece in toata tara, ploi, vant si ninsori la munte
INFORMARE METEO pentru următoarele zile: Vreme rece în toată ţara, ploi, vânt şi ninsori la munte

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi închisă si deosebit de rece. Temporar va ploua, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă s10..11 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI. Vremea se va menţine deosebit de rece pentru această dată, cu cel mult 10..11 gr in termometre Cerul va fi mai mult noros în prima parte a zilei când trecător va ploua slab, apoi doar temporar vor mai fi înnorări. Vântul va sufla în general moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI. Vremea va rămâne deosebit de rece pentru această dată din an, cu maxime de 10, cel mult 11 gr. Vor fi innorari, dar sanse de ploaie nu prea mari iar vantul cel mult moderat.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ, vremea va fi, în general, închisă si rece, chiar deosebit de rece pentru această dată în regiunile extracarpatice, cu precădere în Moldova. Temporar va ploua în toată ţara. Cantităţile de apă vor depăşi local 10...15 l/mp, iar în centru, în est şi la munte, izolat, 20...25l/mp. Precipitaţiile se vor transforma treptat în lapoviţă şi în ninsoare în zona Carpaţilor Orientali, iar seara şi noaptea şi în Carpații Meridionali. Cu totul izolat precipitaţii mixte vor fi posibile şi în estul Transilvaniei, precum şi în nordul, dar şi în Subcarpaţii Moldovei. Vântul va avea unele intensificări în special in sud si la munte. Temperaturile maxime, mai scăzută decât in ziua precedenta, vor fi cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei şi 17 grade în Banat.

PROGNOZA METEO. LUNI, vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil în estul tarii, dar in celelalte regiuni nebulozitatea va fi accentuata. Îndeosebi ziua va ploua, în general slab cantitativ, în Oltenia, local în Muntenia, Crişana, Transilvania şi doar izolat în restul teritoriului. La munte, trecător, vor mai fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, în special în Carpaţii Meridionali şi pe crestele celorlalte masive. Vântul va avea unele intensificări în sud-vest, în sud şi la munte, dar mai ales în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 gr in estul transilvaniei şi 13..14 grade in Banat, iar cele minime între -8 grade în estul Transilvaniei și 8 grade pe litoral. Petse noapte se va forma brumă local în nord-est, în depresiuni şi pe spaţii mai mici în rest, iar în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO. MARŢI, vremea ramane rece, chiar deosebit de rece pentru această dată din an în regiunile extracarpatice, adica maximele vor fi cuprinse doar intre 7 grade in nordul Moldovei si cel mult 16 grade in Dealurile Crisanei si ale Banatului. Vor fi înnorări si doar izolat ploi slabe peste zi în Dobrogea, iar ploile revin în Oltenia, Banat, Transilvania şi Crişana, în timp ce la munte, îndeosebi în grupa vestică a Carpaților Meridionali precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla cu intensificări temporare în extremitatea sud-vestică a țării.

Etichete: cum va fi vremea in bucuresti, meteo, prognoza meteo, vremea, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE