PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vreme deosebit de rece în următoarele zileVineri, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. În Bucureşti temperatura maximă va fi de 14 grade.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă de 2...4 grade. Dimineaţa, dar mai ales noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine rece. Cerul, variabil în prima parte a zilei, se va înnora treptat, iar noaptea vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14...15 grade, iar cea minimă de 5...7 grade. La începutul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi închisă și deosebit de rece pentru această dată. Temporar va ploua, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 5...6 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menţine rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în estul şi sudul ţării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, iar spre sfârșitul acestuia în extremitatea de sud-vest a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 9...10 grade, izolat, în est și 16...17 grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 10 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief local, mai ales noaptea, se va semnala ceaţă, iar spre sfârșitul intervalului, în Moldova și Transilvania și izolat în Subcarpații Getici se va produce brumă.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine rece în regiunile extracarpatice, chiar deosebit de rece în Moldova, iar în rest valorile termice, în creştere faţă de ziua precedentă, vor fi apropiate de normele perioadei. Înnorările se vor accentua treptat și, mai ales după-amiaza şi noaptea, va ploua local în jumătatea de nord a țării și izolat în sud. Trecător, în zona de munte, precipitaţiile pot fi mixte. În Carpaţii Orientali, mai ales în grupele nordice, cantităţile de apă pot depăşi 15 l/mp. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului și în zona montană înaltă, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat. Temperaturile

maxime vor avea valori de la 6...7 grade în nordul Moldovei, până la 21...22 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 1 și 11 grade. Mai ales la începutul intervalului, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceaţă.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi închisă și rece în cea mai mare parte a ţării, chiar deosebit de rece în est, sud şi centru, dar mai ales în Moldova. Temporar va ploua în toate regiunile, iar în zona de munte, mai ales la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va avea unele intensificări, mai ales în sud şi în zona de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5...6 grade în Moldova și în jurul a 18 grade în Banat şi Crişana, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 și 10 grade.

PRIMELE ZILE ALE SAPTAMANII VIITOARE VIN TOT CU VREME închisă și rece, chiar deosebit de rece în estul, sudul şi centrul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade. Va mai ploua, cel putin pe parcursul zilei de luni, in sud, nord-vest şi zona montană şi izolat în rest, iar la munte, mai ales la altitudini mari, vor mai fi precipitaţii mixte.

Etichete: cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE