PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vreme deosebit de recePROGNOZA METEO. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua în mai multe zone din ţară. Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări pe litoral şi mai sustinute, în cursul noptii, la munte. Vor fi conditii de brumă, iar în zonele joase de relief, mai ales dimineata, izolat se va semnala ceată.

Cum va fi vremea in Bucuresti joi, vineri si sambata. PROGNOZA METEO pe trei zile
Cum va fi vremea în București joi, vineri și sâmbătă. PROGNOZA METEO pe trei zile
Foto: romaniapozitiva.ro

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. Vor fi înnorări temporare, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 9...10 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Vremea se va menţine deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, iar noaptea va deveni variabil. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 9 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea se va încălzi si va deveni normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil spre partial noros seara si noaptea, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în Moldova şi 13 grade în Crişana şi vestul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult noros în partea de sud-vest a ţãrii, unde mai ales ziua, local va ploua în general slab cantitativ. În restul ţării, înnorările vor fi temporare, iar ploile izolate. La munte, cu precădere în Carpaţii Meridionali se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de lapovită si ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări la munte, iar în cursul zilei şi în partea de sud-est a teritoriului. Pe arii restrânse în nord şi centru şi izolat în rest se va semnala brumă, iar pe spaţii mici în zonele joase de relief va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menţine rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade in depresiuni si 12 grade in vestul tarii. În cursul zilei, înnorările vor fi mai persistente în sud si partial în centru, unde cu totul izolat vor fi ploi slabe sau burnită, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Seara si noaptea, treptat nebulozitatea se va accentua în nordul ţării, unde local va ploua. La munte, dar posibil spre sfârsitul intervalului si în Maramures, nord-estul Transilvaniei si dealurile subcarpatice ale Moldovei precipitaţiile vor fi si sub formă de lapovită si ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări pe litoral şi mai sustinute, în cursul noptii, la munte. Vor fi conditii de brumă, iar în zonele joase de relief, mai ales dimineata, izolat se va semnala ceată.

PROGNOZA METEO SAMBATA. În majoritatea regiunilor, dar cu precădere în cele sudice si sud-estice valorile termice vor marca o crestere si se vor apropia de mediile multianuale climatologic specifice acestei perioade. Cerul va avea înnorări în nord-vestul, nordul, centrul si estul tării si va fi variabil spre partial noros în rest. Temporar se vor semnala precipitatii slabe cantitativ, local la munte, pe arii restrânse în Moldova, Maramures si Transilvania si izolat în Muntenia si Dobrogea. Acestea vor fi sub formă de ploaie, predominat ninsori în zona de munte si trecător, posibil, precipitatii mixte în Maramures, estul Transilvaniei si nordul Mooldovei. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, în special în cursul zlei, iar pe crestele înalte de munte va sufla tare, viscolind si spulberând ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade in depresiuni si 16 grade in vest si sud. Dimineata si noaptea, în zonele joase de relief pe arii restrânse se va semnala ceată si vor fi conditii de brumă.

TENDINTA

DUMINICA - Valorile termice vor fi usor mai coborâte decât mediile multianuale specifice acestei perioade în cea mai mare parte a tării. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a tării si va avea înnorări temporare în restul teritoriului. Se vor semnala precipitatii în general slabe cantitativ, pe arii extinse în Carpatii Orientali, unde va ninge, local în Maramures, estul Transilvaniei si în Moldova, unde vor fi ploi si trecător lapovită si ninsori, în timp ce în restul zonelor pe arii restrânse va ploua, iar în Carpatii Meridionali si Occidentali vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări local în est, centru si sud-vest, dar mai ales la munte, unde va continua să viscolească ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade in depresiuni si 16 grade in sudul extrem. Izolat se va semnala ceată si vor fi conditii de brumă.

LUNI si MARTI - Vremea va fi mai rece decât în mod obisnuit în această perioadă, în majoritatea regiunilor. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicată, în jumătatea de nord a tării.

Etichete: cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h