PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vreme închisă şi temperaturi scăzute în următoarele zilePROGNOZA METEO: Meteorologii anunţă că începând de duminică valorile termice vor marca o scădere şi se vor apropia de cele specifice datei din calendar. În Bucureşti vremea va fi închisă, iar temperatura maximă va fi de 10 grade.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

VREMEA ÎN BUCURESTI DUMINICĂ: Vremea va fi închisă, iar valorile termice diurne vor marca o scădere usoară fată de ziua precedentă. Trecător va fi burnită şi, îndeosebi dimineata si noaptea, se va semnala şi ceată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

VREMEA ÎN BUCURESTI LUNI: Vremea se va mentine închisă si vor fi conditii de ceată si burnită. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI.Vremea se va mentine în general închisă si vor fi conditii de ceată si burnită sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

PROGNOZA METEO LUNI: În regiunile extracarpatice vremea se va mentine predominant închisă, iar pe arii restrânse va mai fi ceaţă sau burniţă. În restul teritoriului, valorile termice vor fi, în continuare, mai ridicate decât normele perioadei, cerul va fi mai mult senin dar, pe arii restrânse dimineata si noaptea, se va semnala ceată. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în Delta Dunării, sudul Banatului, nordul Moldovei si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 si 14 grade. (3...4 grade in estul Transilvaniei si in Moldova, unde ceata va fi foarte persistenta si 15....16 grade in Maramures)

PROGNOZA METEO MARTI: În sudul si estul tării vremea se va mentine închisă si local se va semnala ceată, burnită sau ploaie slabă. În restul teritoriului valorile termice vor fi, în continuare, uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, cerul va fi variabil si doar izolat, dimineata si noaptea, va fi ceată. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în Delta Dunării si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in nordul Moldovei si 14 grade in Maramures.

TENDINTA: MIERCURI - În regiunile extracarpatice vremea va fi în continuare închisă si local se va semnala ceată, burnită sau ploaie slabă. În restul teritoriului valorile termice se vor mentine uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, cerul va fi variabil si doar izolat, dimineata si noaptea, va fi ceată. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in estul Transilvaniei si 12 grade in Dealurile de Vest.

JOI si VINERI - Valorile termice se vor mentine în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a tării. În zonele joase de relief local se va semnala ceată şi, mai ales în regiunile extracarpatice, pe arii restrânse va fi burnită sau ploaie slabă.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h