PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în Bucureşti în WEEKENDPROGNOZA METEO BUCUREŞTI. După o zi de vineri mai caldă decât ar fi fost normal în această perioadă, sâmbătă şi duminică temperaturile scad undeva mai aproape de regimul specific începutului de aprilie. De săptămâna viitoare, însă, se încălzeşte din nou anormal de mult.

Cum va fi vremea in Bucuresti in weekend
Cum va fi vremea în Bucureşti în weekend

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBATĂ. Vremea în Bucureşti se răceşte sâmbătă, maximele urmând să se oprească pe la 16-17 grade. Cerul va fi variabil, dar vantul va sufla mai alert.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi ceva mai caldă duminică, cerul urmând să fie mai mult senin, iar termometrele vor arăta în jur de 18 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LUNI. VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi foarte placuta la inceputul saptamanii. Soarele va străluci generos, vântul va sufla domol, iar maximele vor ajunge la 21-22 de grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va răci, astfel incat în majoritatea zonelor regimul termic se va apropia de cel specific la inceput de aprilie, răcirea va fi mai accentuată în jumătatea de nord-est a ţării. Drept urmare, temperaturile maxime vor avea valori de la 10 grade în nordul Moldovei, până la 22 de grade în sudul Banatului şi vestul Olteniei. Cerul va fi variabil, mai mult senin şi se vor semnala înnorări trecătoare, îndeosebi după-amiaza şi seara, mai ales la munte si in zonele submontane din Muntenia şi Oltenia, unde doar cu totul izolat vor fi posibile averse slabe de ploaie. Vântul va sufla mai tare în regiunile extracarpatice şi pe crestele montane. Dacă ziua va fi relativ plăcută la capitolul temperaturi, noaptea vor fi zone în care acestea vor scădea sub pragul inghetului. In depresiuni se va ajunge chiar la minus 5 grade si se va forma bruma in centru si in nord-est.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi predominant frumoasã, cu cerul variabil. Vântul va sufla cu ceva intensificari la munte şi în sudul Banatului. Singurul fenomen demn de semnalat este ceata, care va fi prezenta dimineata, izolat in zonele joase. Valorile termice vor fi din nou in crestere faţă de intervalul anterior, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade pe litoral si şi 22 de grade in Banat.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va menţine predominant frumoasă în prima zi a săptămânii şi va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât în mod obişnuit, în special în partea de vest a ţării. Meteorologii prognozeză maxime de la 11...12 grade pe litoral şi chiar 25 grade in sudul Banatului. Cerul va fi variabil, mai mult senin, cu ceva înnorări la munte, iar în nordul Carpaţilor Orientali, îndeosebi după-amiaza, izolat vor fi posibile averse slabe. În orele dimineţii, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla cel mult moderat.

Temperaturile vor continua apoi să crească de la o zi la alta, urmând să fie vremea mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Maximele se vor situa in general intre 20 si 27 grade, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la munte şi în extremitatea nordică a ţării, unde, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi ceva averse si descărcări electrice, potrivit romaniatv.net.

Etichete: cum va fi vremea, prognoza meteo, prognoza meteo bucuresti, temperaturi Bucureşti, vreme in weekend, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h