PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în Bucureşti următoarele zilePROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă ploi şi temperaturi scăzute în cea mai mare parte a ţării. În Oltenia, Muntenia şi Dobrogea vor fi ploi dar trecător, în Transilvania şi în Moldova vor fi precipitaţii mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. În rest înnorările vor fi temporare, iar precipitaţiile izolate.

INFORMARE METEO: Ploi, vant si descarcari electrice in urmatoarele doua zile
INFORMARE METEO: Ploi, vânt şi descărcări electrice în următoarele două zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Si Capitala cerul va fi acoperit de nori, temporar va ploua, moderat cantitativ. Va fi destul de rece chiar si la amiza, in jur de 10 grade vor arata termometrele, iar vantul care sufla cu intensificari va accentua senzatia de frig.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Temperaturile vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă a anului, adica maxime de cel mult 9..10 grade. Cerul va avea înnorări, iar la începutul zilei și pe parcursul nopții, temporar va ploua, timp in care vantul sufla moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Cerul va fi variabil în cursul zilei, apoi se va înnora insa abia spre dimineata zilei de sambata va ploua. Vântul va sufla în general moderat iar tempmaximă va fi de 11...12 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI. Cerul va fi mai mult noros și va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană vor fi precipitații mixte. În sud ploile vor fi si averse şi sunt posibile descarcari electrice. Spre seară aria precipitațiilor se va restrânge către jumătatea de sud-est a tarii.

Pana joi dimineata cantităţile apa acumulate în jumătatea de sud a ţării vor depăşi local 20 l/mp şi izolat, în special în Muntenia şi Dobrogea, 40...50 l/mp.

Vântul va avea intensificări la munte şi mai ales în zona înaltă rafalele vor fi de peste 70 km/h, viscolind trecător ninsoarea, dar și în Muntenia şi în Dobrogea, unde pe arii restrânse, viteza la rafală va depăşi 50 ...55 km/h. Temperaturile continua să scadă si vremea va deveni rece pentru această dată în majoritatea regiunilor, cu maxime între 4 grade in nordul Moldovei si 18 grade in sudul litoralului.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă a anului în majoritatea regiunilor. Maximele se vor situa in general intre 4 grade in estul Transilvaniei si 13 grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi temporar noros. Vor fi precipitaţii, în general slabe cantitativ, mai ales sub formă de ninsoare la munte, sub formă de ploaie în sud şi in sud-est şi doar pe arii restrânse, predominant ploi şi lapoviţă, în restul teritoriului. Vântul va sufla cu unele intensificări la munte, în prima parte a intervalului şi în Dobrogea şi local în Moldova, iar noaptea şi în Oltenia.

PROGNOZA METEO VINERI. Temperaturile vor fi apropiate de cele normale la această dată, în jumătatea de sud și mai scăzute, în cea de nord. Maximele vor fi cuprinse intre 3 grade in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei si 13 grade in sudul litoralului. Peste zi cerul va fi temporar noros si vor cădea precipitații slabe, pe arii restrânse, mai ales sub formă de ploaie în nord, in centru si in nord-est si predominant ninsori la munte.Izolat, în zonele joase, vor fi condiții de ceață. Noaptea înnorările vor cuprinde cea mai mare parte a ţării, în sud-vest si in sud local va ploua, iar în rest, izolat vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla cu unele intensificări în zona montană înaltă, în Bărăgan și Dobrogea.

TENDINTA SAMBATA. Cerul va fi mai mult noros și vor cădea precipitații, în toate regiunile, pe arii mai extinse, ziua și în prima parte a nopții. În sud și în sud-est, unde cantitățile de apă pot fi mai însemnate, vor fi ploi, iar în restul teritoriului și lapoviță sau ninsoare. La munte, va ninge. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în zona montană.

Temperaturile maxime, mai coborâte decât cele din intervalul precedent, cu mult sub cele specifice perioadei, se vor încadra între 1 și 12 gr Dobrogea, DE DUMINICA PANA MARTI Valorile termice vor fi mai coborâte decât mediile multianuale specifice perioadei. Mai ales în vestul, nordul și centrul țării, local și temporar, vor mai fi precipitații.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE