PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în Capitală în zilele URMĂTOAREPROGNOZA METEO. Vremea se răceşte simţitor în următoarele zile şi, după o uşoară încălzire la mijlocul săptămânii, vom avea din nou o scădere a mercurului în termometre. Din fericire, nu avem, însă, prea multe precipitaţii, potrivit meteorologilor.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va răci luni. Cerul va avea înnorări trecătoare, dar sansele de ploaie reduse. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi rece pentru această dată, cu maxime în jurul a 11 grade. Cerul va avea ceva înnorări si trecator e posibil sa ploua slab.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade, iar minima, mai ridicată decât cea din noaptea precedentă, de 3...4 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va continua să se răcească, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in estul Transilvaniei si 14 grade in Lunca Dunarii dupa ce in zori vor fi temperaturi sub pragul de inghet si bruma in estul Transilvanieie si prin Subcarpatii sudici. Cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații, pe arii relativ extinse, sub formă de ninsoare în zona montană, mixte în Maramureș, Transilvania și Moldova și izolat, predominant sub formă de ploaie, în celelalte regiuni. Vântul va avea intensificări temporare mai ales în estul teritoriului, unde vitezele vor atinge 50...60 km/h. În zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi Orientali, rafalele vor depăşi 70...80 km/h, viscolind şi spulberând ninsoarea.imineata, local, va fi brumă.

PROGNOZA METEO MARŢI. Ziua incepe cu temperaturi scazute si local se vor semnala ceata si bruma. Si peste zi vremea va fi rece pentru această dată, cu temeraturi maxime intre 5 grade in Moldova si in estul Transilvaniei si 12 grade in sudul Olteniei si al Munteniei. Cerul va fi temporar noros şi vor fi precipitații slabe în centru şi in est, ninsori la munte, mixte, local în Moldova și în Transilvania și mai ales sub formă de ploaie, pe arii restrânse în Dobrogea și în Muntenia. Vântul va sufla cu unele intensificări în zona montană, dar și în regiunile estice.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va încălzi față de zilele anterioare în majoritatea zonelor, astfel incat temperaturile maxime vor avea valori de la 7...8 grade în nordul Moldovei, până în jurul a 15 grade în sudul Banatului și sud-vestul Olteniei. Dimineața în zonele joase, vor fi condiții de ceață iar peste zi cerul va avea înnorări în vestul, centrul și nordul țării, unde, mai ales în cursul nopții, local va ploua. La munte, în special în zona mai înaltă, precipitațiile vor fi și sub formă de ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar izolat va ploua. Vântul va sufla cu intensificări pe crestele montane, dar trecător și în Câmpia de Vest și în deltă.

Tendinţa vremii va fi, însă de răcire. Joi temperaturile scad din nou, exceptând sud-estul ţării, unde vor continua să crească ușor, astfel incat maximele vor in general nitre 6 și 16 grade. Temporar, cerul va fi noros și va ploua în toate regiunile, iar la munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Ultimele zile ale saptamanii vor fi marcate de alternante termice. Sansele de precipitatii vor creste semnificativ abia duminica spre luni.

Etichete: cum va fi vremea in bucuresti, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE