PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile în BucureştiPROGNOZA METEO. Pentru următoarele zile, meteorologii anunţă o uşoară răcire a vremii, însă de sâmbătă mercurul va mai urca în termometre.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. În Bucureşti, miercuri, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat în cursul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 14...15 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. În Bucureşti, valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă şi vor fi apropiate de cele normale pentru acestă perioadă a anului. Ziua şi în prima parte a nopţii cerul va fi înnorat şi temporar va ploua slab. Spre dimineaţă, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. În Bucureşti, cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10...12 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO. MIERCURI vremea se va încălzi faţă de intervalul precedent în toate regiunile, valorile termice urmând a fi în general uşor mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei perioade în jumătatea de sud a ţării şi apropiate de mediile multianuale în restul teritoriului. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 8 grade în estul Transilvaniei şi 18 grade în sudul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales în prima parte a zilei în nord şi nord-est, unde trecător şi pe suprafeţe mici vor mai fi precipitaţii slabe, predominat ninsori în zona de nord a Carpaţilor Orientali şi ploi în zonele mai joase de relief din Moldova. Spre seară şi în cursul nopţii nebulozitatea se va accentua treptat în majoritatea regiunilor, începând cu cele din partea de vest şi nord-vest şi va ploua slab în Banat, local în Crişana, Transilvania şi Oltenia, pe arii restrânse în Muntenia şi Moldova, în timp ce la munte local se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări în zona de munte, dar temporar şi la cote mai reduse şi în vestul şi sud-estul ţării. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO. JOI, valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă şi se vor apropia de cele normale pentru acestă perioadă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în estul Transilvaniei şi Dealurile de Vest şi 14 grade în extremitatea de sud-est. În jumătatea sudică a ţării cerul va fi mai mult noros ziua şi în prima parte a nopţii când pe arii relativ extinse va ploua slab. Spre dimineaţă, cerul va deveni variabil spre parţial noros. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. La munte, local se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar temporar şi la cote mai reduse şi în celelalte zone. Spre sfârsitul nopţii, în vest, centru şi nord, local se va produce brumă şi pe suprafeţe mici va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO. VINERI, în cea mai mare parte a ţării valorile termice vor fi mai coborâte decât mediile multianuale specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în prima parte a intervalului în zona montană şi în sud-est, unde însă doar cu totul izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ninsoare la munte şi sub formă de ploaie în rest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în estul Transilvaniei şi 12 grade în vestul Olteniei. Spre sfârşitul nopţii, local în regiunile vestice, centrale şi nordice se va produce brumă, iar în cele sudice şi estice va fi ceaţă.

Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în regiunile sud-estice şi la munte, iar noaptea îndeosebi în cele nord-vestice, unde însă doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări îndeosebi în a doua parte a nopţii în zona înaltă a Carpaţilor Orientali. Spre sfârşitul intervalului, pe arii restrânse, în zonele joase de relief din sud şi sud-est va fi ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade în estul Transilvaniei şi 17 grade în Dealurile de Vest.

Duminică şi luni, valorile termice vor continua să crească treptat, astfel că vremea va deveni mult mai caldă decât ar fi normal pentru acestă perioadă. Probabilitatea de apariţie a ploilor va creşte spre sfârşitul intervalului îndeosebi în vestul, nordul şi centrul ţării, precum şi în zonele montane.

Etichete: cum va fi vremea, cum va fi vremea bucuresti, meteo, prognoza meteo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE