PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile în BucureştiPROGNOZA METEO. În regiunile extracarpatice vremea va fi în general închisă, pe arii restrânse se va semnala ceață şi vor fi condiţii de burnită sau de ploaie slabă. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasă cu cerul variabil, însă din nou în zonele joase local va fi ceaţă, îndeosebi dimineaţa şi noaptea.

Cum va fi vremea in Capitala. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE (Foto perfecte.ro)
Cum va fi vremea în Capitală. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE (Foto perfecte.ro)

VRENEA ÎN BUCURESTI MIERCURI. Vremea va fi în general închisă, cu conditii de ceată şi posibil, burnită. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jurul a 8 grade.

VREMEA ÎN BUCURESTI JOI. Cerul va avea înnorări, iar dimineata, dar mai ales noaptea, se va semnala ceată. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 9...10 grade.

VREMEA ÎN BUCURESTI VINERI. Înnorările se vor mentine si, mai ales dimineata si noaptea, va fi ceată. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade.

În ţară

PROGNOZA METEO MIERCURI. În regiunile extracarpatice vremea va fi în general închisă, pe arii restrânse se va semnala ceață şi vor fi condiţii de burnită sau de ploaie slabă. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasă cu cerul variabil, însă din nou în zonele joase local va fi ceaţă, îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2...3 grade in estul Transilavniei, Moldova si sud-vestul Olteniei si 14...15 grade in Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO JOI. În regiunile extracarpatice vor mai fi înnorări si îndeosebi în cursul noptii va fi ceată, asociată izolat cu burnită. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ceata se va semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 si 14 grade, mai scăzute în zonele cu ceată persistentă, dar mai ridicate în vestul tării, unde vremea va fi în continuare cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată.

PROGNOZA METEO VINERI. În sudul si estul tării, cerul va fi mai mult noros si, mai ales dimineata si noaptea, va fi ceată, asociată izolat cu burnită. În restul teritoriului, cerul va fi variabil si doar pe arii restrânse va fi ceată, în special în centru şi nord-vest şi posibil pesistentă în zonele depresionare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 si 14 grade. (2...3 grade in Moldova si estul Transilvaniei si 15...16 grade in vest).

TENDINTA

SAMBATA - În regiunile intracarpatice, la deal şi la munte, vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopţii în Banat, unde izolat va ploua slab. Pe arii restrânse se va semnala ceaţă pe văi şi în depresiuni, îndeosebi dimineaţa şi noaptea. În zonele mai joase de relief din sudul si estul tării valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfârşitul lunii noiembrie şi va predomina o vreme închisă, local va fi ceaţă şi pe arii restrânse burnită sau ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade in Moldova si in depresiuni si 17 grade in Banat.

DUMINICA si LUNI - La începutul intervalului, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte şi apropiate de normal în rest, iar local în sudul si estul teritoriului si izolat în rest, va mai fi ceată şi trecător vor fi precipitaţii slabe în regiunile vestice. Apoi, temperatura aerului va marca o scădere, astfel încât în ultima zi vremea va deveni rece pentru sfârşitul lunii noiembrie, iar probabilitatea de precipitatii va fi ridicată în cea mai mare parte a ţării.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h