PROGNOZA METEO. Iată cum va fi vremea în noaptea de REVELION în Bucureşti şi în ţarăPROGNOZA METEO. Pentru următoarele zile, meteorologii anunţă vreme rece, chiar geroasă, pentru data din calendar. De asemenea, în Noaptea dintre Ani, temperaturile vor fi scăzute.

PROGNOZA METEO
PROGNOZA METEO

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată, geroasă dimineaţa, dar mai ales noaptea în nordul și centrul teritoriului, precum și în Subcarpații Getici. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade, iar cele minime între -14 și -3 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -20 de grade în estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult noros în sud-estul țării, unde va ninge viscolit. Vântul va continua să prezinte intensificări în sudul Moldovei, Bărăgan și Dobrogea cu viteze mai mari în cursul zilei - rafale de 55-65 km/h. Pe litoral, unde precipitațiile vor fi mixte cu formare de polei, rafalele vor depăși 70 km/h. Intensificări ale vântului vor mai fi și la munte, în special în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, viscolind și spulberând zăpada. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare și izolat fuguieli, în nord-est, în primele ore ale intervalului, iar vântul va sufla slab până la moderat. Îndeosebi pe parcursul nopții, în regiunile intracarpatice, se va semnala ceaţă și chiciură.

PROGNOZA METEO. În Bucureşti, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros și trecător va ninge slab. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -5 grade. Vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi rece în majoritatea zonelor, geroasă dimineaţa şi noaptea în centru, Subcarpații Getici și izolat în nordul teritoriului. Cerul va fi variabil la senin cu înnorări în cursul zilei în sud-estul și sudul țării unde, pe arii tot mai restrânse, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, iar în primele ore ale intervalului şi în sudul Moldovei, Bărăgan şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 și -3 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -18...-19 grade în estul Transilvaniei. Pe spaţii mici dimineaţa şi local noaptea, în zonele mai joase de relief, va fi ceaţă asociată cu chiciură.

PROGNOZA METEO. În Bucureşti, vremea se va menține rece pentru această dată, în special dimineața şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei și posibile fulguieli la începutul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -8...-6 grade.

PROGNOZA METEO. Duminică dimineața și noaptea, vremea se va menține rece, local geroasă în special în regiunile centrale, însă la amiază, valorile de temperatură vor fi în creștere față cele din intervalul precedent. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări trecătoare, în special în prima parte a zilei, în sud și sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, cu precădere în nordul Carpaților Orientali și în Carpații de Curbură. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei și 8...9 grade în Moldova , iar cele minime între -13 și -3 grade, mai coborâte în depresiuni spre -18 grade, dar şi ușor mai ridicate în Delta Dunării, spre -1 grad.

PROGNOZA METEO. În Bucureşti, dimineața și noaptea, vremea va fi în continuare rece pentru această dată, însă la amiază valorile de temperatură vor fi în creștere față de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -6...-4 grade, posibil mai scăzută la periferia orașului.

PROGNOZA METEO. Luni dimineața, vremea se va menține rece, izolat geroasă, cu precădere în regiunile centrale, însă la amiază, valorile termice diurne vor continua să crească și vor caracteriza o vreme caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil la senin ziua, iar din orele serii, se va înnora treptat, în vestul, centrul și nordul țării. Local, cu precădere în vest și nord-vest, vor fi precipitații mixte, iar la munte ninsori și unele intensificări ale vântului cu viteze mai mari pe creste. În restul teritoriului, vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade, mai scăzute până la -4...-3 grade în estul Transilvaniei, iar cele minime între -9 și 2 grade.

PROGNOZA METEO. În Bucureşti, vremea va fi frumoasă și caldă în orele amiezii, când temperatura maximă va fi de 6...7 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă de -3...-1 grad, mai coborâtă la periferia orașului.

PROGNOZA METEO. Marţi, miercuri şi joi, valorile termice, în scădere ușoară și treptată de la o zi la alta în majoritatea zonelor, se vor situa în general în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai mare îndeosebi în regiunile intracarpatice și la munte, în primele două zile ale intervalului.

PROGNOZA METEO. În Bucureşti, regimul termic va fi caracterizat de valori în general ușor peste cele climatologic specifice acestei perioade, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi în creştere la mijlocul intervalului.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea in bucuresti, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h