PROGNOZA METEO în Bucureşti şi în ţară. Cum va fi vremea MIERCURI, JOI, VINERI şi SÂMBĂTĂ în RomâniaPROGNOZA METEO în Bucureşti şi în ţară. Cum va fi vermea MIERCURI, JOI şi VINERI în România. Meteorologii anunţă că vremea se menţine rece, geroasă mai ales noaptea. În weekend, temperaturile peste zi vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în zonele de deal și de munte și mai coborâte decât cele normale în restul teritoriului, însă dimineața și noaptea, va fi ger. Cerul va fi temporar noros şi se va semnala ceață.

Se raceste vremea, in Bucuresti. PROGNOZA METEO pe TREI ZILE
Se răcește vremea, în București. PROGNOZA METEO pe TREI ZILE
Foto: bucharestdailyphoto.ro

PROGNOZA METEO în Bucureşti şi în ţară. Cum va fi vermea MIERCURI, JOI şi VINERI în România.

PROGNOZA METEO în Bucureşti MIERCURI.  Vremea se menţine rece. Cerul va fi mai mult noros şi, trecător, in primele ore ale zilei mai sunt condiţii de fulguială. Vântul va avea unele intensificări, mai ales în prima parte a zilei, când la rafală se vor mai atinge viteze de 45...50 km/h. Temperatura maximă va fi de -3...-2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -8 grade.

PROGNOZA METEO în Bucureşti JOI. Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va mai avea ceva intensificari doar in primele ore. Temperatura maximă va fi de -5...-4 grade, iar cea minimă de -9...-7 grade.

PROGNOZA METEO în Bucureşti VINERI. Vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă noaptea, maxime de -3..-2 grade si minime de -14...-12 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, iar noaptea va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla în general slab.

 PROGNOZA METEO în Bucureşti SÂMBĂTĂ.  Vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea., cu maxime de doar -7..-6 grade si minime in jur de -10 grade. Cerul va fi temporar noros şi se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se menţine rece, geroasă mai ales noaptea, îndeosebi în nord, in centru şi in est. În nord-vestul, centrul, nordul şi nord-estul teritoriului cerul va fi variabil, iar izolat va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură sau fulguieli, mai ales la începutul și sfârșitul intervalului. În restul teritoriului înnorările vor persista, în special pe parcursul zilei, când în sudul extrem al ţării şi cu totul izolat în rest, va mai ninge slab. Vântul va continua să prezinte intensificări temporare pe crestele montane şi în sud-estul ţării, unde, cu precădere ziua, rafalele vor mai depăşi local 55...60 km/h, iar zăpada va fi spulberată. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 grade în depresiuni şi 2 grade în vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -16 şi -6 grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor, geroasă dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin în jumătatea nordica dar peste zi in sud vor fi innorari si izolat, în special în Lunca Dunării şi in sudul Dobrogei, va ninge slab. Vântul va mai avea intensificari la începutul intervalului în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -8 grade in estul Transilvaniei şi 1 grad in dealurile Banatului iar cele minime se vor situa între -24 şi -4 grade. Mai ales noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase, va fi ceață cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO VINERI Vreme va fi tot rece, geroasă dimineața în nord, in centru si in est iar noaptea, în cea mai mare parte a tării. În regiunile extracarpatice, cerul va fi variabil. Innorari vor fi temporar în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și, mai ales noaptea, local va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin, iar ceața va fi pe arii restrânse. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -9 grade in estul Transilvaniei şi 3 grade in dealurile Banatului, iar cele minime se vor situa între -25 de grade în depresiunile Carpaților Orientali şi -4...-5 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO SAMBATA Temperaturile peste zi vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în zonele de deal și de munte și mai coborâte decât cele normale în restul teritoriului, însă dimineața și noaptea, va fi ger. În zonele joase din sud și est va fi nebulozitate joasă dar si ceata asociata cu depunere de chiciură, care local va persista. În restul tarii cerul va fi mai mult senin, iar ceața va fi pe arii restrânse, mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 şi 4 grade, uşor mai coborâte în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime se vor situa între -22 de grade în depresiunile Carpaților Orientali și -4...-3 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO DE DUMINICA PANA MARTI Valorile termice vor fi în creștere în cea mai mare parte a țării. Probabilitatea de precipitaţii va fi mai ridicată spre sfârșitul intervalului în regiunile vestice și sud-vestice. În zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO în Bucureşti şi în ţară. Cum va fi vermea MIERCURI, JOI şi VINERI în România.

Etichete: Cum va fi vermea MIERCURI, CUM VA FI VREMEA JOI, CUM VA FI VREMEA VINERI, meteo, meteo bucuresti, PROGNOZA METEO în Bucureşti şi în ţară

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE