PROGNOZA METEO în BUCUREŞTI şi în ŢARĂ pentru MARŢI, MIERCURI, JOI şi VINERIPROGNOZA METEO în BUCUREŞTI şi în ŢARĂ pentru MARŢI, MIERCURI, JOI şi VINERI. Marţi, în zonele joase de relief, vor fi înnorări, local ceață și izolat burniță și fulguieli. În restul teritoriului, mai cu seamă la deal și la munte, cerul va fi variabil spre senin. În Bucureşti, temperatura maximă va fi de 0 grade.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

PROGNOZA METEO în BUCUREŞTI şi în ŢARĂ pentru MARŢI, MIERCURI, JOI şi VINERI.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI. Cerul va avea înnorări, în general, persistente. Vor fi condiții de ceață, mai ales dimineața, trecător posibil și fulguială. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi -7...-5 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi în general închisă. Vor fi condiții de fulguială, îndeosebi noaptea, dar și de ceață asociată cu depunere de chiciură, dimineața. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, ușor mai scăzută decât cea din ziua precedentă, va fi de -2...-1 grad, iar cea minimă de -7...-5 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Temperatura aerului va continua să scadă, așa încât, pe parcursul nopţii, vremea va deveni geroasă. Maxima va fi de -5...-4 grade, iar minima de -11...-10 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare. În primele ore ale intervalului, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Vremea se va menține rece, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va avea unele înnorări în primele ore ale zilei și posibil, din nou, la sfârșitul nopții, când vor fi condiții de ceață, iar în rest va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -6...-5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -12 grade.

TENDINŢA BUCUREŞTI. Temperatura aerului va fi în creștere; probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă, dar în special dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO în BUCUREŞTI şi în ŢARĂ pentru MARŢI, MIERCURI, JOI şi VINERI.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MARTI. În zonele joase de relief, vor fi înnorări, local ceață și izolat burniță și fulguieli. În restul teritoriului, mai cu seamă la deal și la munte, cerul va fi variabil spre senin. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului în est şi în sud-est. Regimul termic se va menţine apropiat de cel normal pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa între -5 şi 5 grade, iar cele minime între -11 și -2 grade, local mai scăzute în Transilvania.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Cerul va fi variabil la deal și la munte, iar noaptea și în vest, nord-vest și nord, în timp ce în celelalte regiuni va avea înnorări și va ninge slab, local în Moldova, Muntenia și Dobrogea și izolat in rest. Față de intervalul precedent, regimul termic va marca o scădere, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 2 grade, iar cele minime între -12 și -3 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. Va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură, în interiorul arcului carpatic și doar izolat în sud-vest și sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, sud-estice și zona montană înaltă.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va răci, până la valori cu mult mai coborâte decât cele climatologic specifice acestei perioade, sub limita de ger, în cursul nopții, în cea mai mare parte a țării. Astfel, temperaturile maxime, preponderent negative, se vor încadra în general între -8 și 1 grad, iar cele minime între -20 și -10 grade, mai scăzute în depresiuni, sub -25 de grade în estul Transilvaniei, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest, până la -6...-5 grade. Vor fi înnorări și ninsori slabe, însă pe arii restrânse, în sud-vest, iar ziua și în est, sud-est și sud. În rest, cerul va fi variabil la senin. Vântul va prezenta unele intensificări în Moldova, Bărăgan, Dobrogea și zona montană înaltă, iar în celelalte regiuni va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit, geroasă dimineața în cea mai mare parte a țării, iar noaptea în nord-vest, centru și sud. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare, în primele ore ale intervalului în regiunile sudice, iar de seara în cele nord-estice și de răsărit unde, doar izolat, vor fi posibile fuguieli. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane dar și în deltă, în special în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 și 1 grad, iar cele minime între -17 și -6 grade, ușor mai coborâte în Oltenia, sud-vestul Munteniei și estul Transilvaniei. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief, îndeosebi din sud și sud-est, local va fi ceață.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. Temperatura aerului va crește treptat și majoritatea valorilor ce urmează a se înregistra, se vor apropia de cele climatologic specifice perioadei; va mai fi ger, în cursul nopților și al dimineților, dar pe arii tot mai restrânse. În extremitatea de răsărit, apoi și în sudul țării, vor fi înnorări și trecător și izolat - fulguieli, dar și ceață, pe arii restrânse, în zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea.

PROGNOZA METEO în BUCUREŞTI şi în ŢARĂ pentru MARŢI, MIERCURI, JOI şi VINERI.

Etichete: joi, miercuri, PROGNOZA METEO în BucureştI, PROGNOZA METEO în ţară, PROGOZA METEO MARŢI, vineri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE