PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 20-22 NOIEMBRIE. Se lasă frigul și vin NINSORILE în BucureștiPROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 20-22 NOIEMBRIE. Vremea se va răci în următoarele zile, iar precipitaţiile vor fi prezente în toată ţara, iar în unele zone ploile se vor transforma în lapoviţe şi ninsori.

COD GALBEN DE CEAȚA ȘI BURNIȚA pentru Bucuresti, 23 de judete si autostrazile A1, A2 si A3
COD GALBEN DE CEAȚĂ ȘI BURNIȚĂ pentru București, 23 de județe și autostrăzile A1, A2 si A3
Foto: www.energyonline.ro

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 20-22 NOIEMBRIE. JOI, 20 NOIEMBRIE: Joi, tot mohorâtă va fi vremea, şi începe să se răcească uşor. Continuă să plouă mult în jumătatea estică a ţării, iar în rest ploile, slabe cantitativ, vor fi prezente doar la nivel local. În Carpaţii Orientali şi Meridionali, dar şi în dealurile aferente, predomină ninsorile şi se depune strat de zăpadă, iar în Moldova încă plouă abundent în cursul ziei, când încă se adună izolat mai bine de 50 l/mp, apoi precipitaţiile devin mixte, dar slăbesc în intensitate. În schimb vor fi intensificări de vânt în mare parte din ţară, însă în est rafalele vor fi mai puternice, depăşind 55 km/h, şi pe crestele montane vântul trece de 70...80 km/h, viscolind temporar ninsoarea. În aceste condiţii, maximele termice ale zilei pornesc de la 2 grade în nordul Moldove şi doar izolat in sud se mai ating 12...13 grade la amiază, scrie romaniatv.net.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 20-22 NOIEMBRIE. Directorul ANM: Începând de duminică, va ninge în sudul ţării și în București

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, JOI, 20 NOIEMBRIE. Joi continua să plouă şi joi, dar fără vânt agitat, iar temperatura atinge aproximativ 10 grade peste zi.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 20-22 NOIEMBRIE. Şi vineri cerul tot noros va rămâne şi încă mai ninge în Carpaţii Orientali, în timp ce în restul masivelor montane sunt tot mai puţine. În Moldova şi estul Transilvaniei cad precipitaţii mixte, iar în Muntenia şi Dobrogea vor fi mai ales ploi. În celelalte regiuni, doar izolat vor fi posibile lapoviţe şi ploi slabe. Vântul încă suflă agitat prin sud-est şi zona de munte. Prin urmare, la amiază nu vor fi mai mult de 2 grade în nordul Moldovei, în timp ce în Oltenia se ating încă 10...11 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, VINERI, 21 NOIEMBRIE. Vineri, cerul rămâne acoperit de nori şi vineri, încă plouă slab şi trecător sunt condiţii de lapoviţă, iar vântul nu se domoleşte de tot, încă mai dă semne de agitaţie. Iar peste zi nu se mai depăşesc 6...7 grade Celsius.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 20-22 NOIEMBRIE. SÂMBĂTĂ, 22 NOIEMBRIE: Sâmbătă se strecoară şi câteva raze de soare, dar norii sunt în continuare prezenţi şi mai lasă precipitaţii slabe, predominant ninsori pe alocuri la munte şi în Moldova, în timp ce în rest numai izolat sunt posibile câteva lapoviţe. Vântul se domoleşte însă în mare parte din ţară şi doar în Dobrogea încă mai are putere. Temperaturile maxime pornesc de la 1...2 grade în nordul Moldovei şi abia ating 10...11 grade în sud-vest, vremea este uşor mai rece decât ar fi normal la această dată.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE, 20-22 NOIEMBRIE. DUMINICĂ, 23 NOIEMBRIE: Duminica va fi cer mai mult noros, încă mai cad precipitaţii slabe, mai ales ninsori, local, la munte şi în Moldova, şi doar cu totul izolat în centrul şi sudul ţării. Cu vânt ceva mai alert doar pe litoral şi în deltă. Iar temperaturile râmân în continuare ceva mai modeste decât cele potrivite datei calendaristice, de la 1...2 grade în Moldova, până la 10...11 în sud-vest. Şi nici în zilele următoare nu se aşteaptă vreo încălzire semnificativă în regiunile extracarpatice şi în depresiuni, unde vremea rămâne rece îndeosebi în cursul nopţilor si al dimineţilor, însă în restul teritoriului temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru final de noiembrie. Precipitaţii mai sunt posibile în sud-estul ţării la începutul săptămânii viitoare, apoi încetează şi ele.

Etichete: ninge bucuresti, ninsori, prognoza meteo pe trei zile, vineri 21 noiembrie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE