PROGNOZA METEO pe TREI ZILE. Cum va fi vremea în BucureştiAria ninsorilor se va restrânge considerabil începând de luni, însă temperaturile scad simţitor în toată ţara. În depresiunile intramontane temperaturile minime vor ajunge chiar la minus 17 grade Celsius.

banatulazi.ro
banatulazi.ro

PROGNOZA METEO BUCURESTI LUNI. În Bucureşti, luni, vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această dată, în special dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI MARTI. Deşi valorile termice vor marca o creştere faţă de cele din intervalul precedent, dimineaţa şi noaptea vremea se va menţine uşor mai rece decât în mod obişnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Luni dimineaţă va fi îngheţ în toată ţara şi chiar ger pătrunzător în Transilvania şi local în Maramureş, izolat chiar şi în celelalte zone de deal mai ales, cu minime între -16 şi -2 grade. Frig va fi în cea mai mare parte a ţării şi la amiază, când termometrele vor arăta doar între -4 grade în depresiuni şi nu mai mult de 6 grade în Dealurile Banatului. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, mai ales seara şi în noaptea următoare. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

Marţi în zori gerul e greu de suportat în Transilvania dar şi prin Maramureş şi chiar prin celelalte zone de deal, minimele vor fi cam între -17 grade în depresiunile intramontane şi 0 grade în Dealurile de Vest. Deşi până după-amiază valorile termice vor creşte uşor în majoritatea regiunilor, vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit la această dată, cu maxime de la 0 grade în estul Transilvaniei până la 9 grade în Oltenia. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară şi pe parcursul nopţii în estul ţării şi la munte, unde pe spaţii mici va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar şi în Moldova şi pe litoral. Mai ales dimineaţa, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

Etichete: Bucureşti, frig, meteo, meteo bucuresti, prognoza meteo, vreme

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE